Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
592
2b6ec9453363d2ce713aa74540471dfa
Tillbaka (UPD: 2012-05-08 11:55:20)

Det gick inte den här gången heller

ESK ställer upp med följande manskap.:

Markus Hedström, Dillan Ismail, Daniel Ålund, Kerim Mrabti, Heradi Simba, Mtaka Simba, Jordan Seabrook, Linus Bylin, Robert Kjellman samt Erik Andersson.

Siggi inför matchen:


ESK startar piggt i inledningen av första halvlek och skapar en mängd farligheter men förre Sirius-spelaren Pierre Gallo har koll på sin backlinje och avvärjer. Frej nickar in en hörna i 23é men målet döms bort. I matchens 32á min tilldöms ESK en frispark som Jordan Seabrook slår klockrent i ribban och Kerim Mabti är med på returen och trycker in 1-0 för ESK.

1-0:


Frej skapar direkt en farlig målchans efter div sjabbel i backlinjen men den rinner ut till inspark.
Frej kommer tillbaka och kvitterar till 1-1 i 38é min av Fd ESK-spelaren Dragomir Draganov efter en misstänkt offside, det hettar till och det utmynnar i att Siggi Jonson förpassas upp på läktaren. Första halvlek slut och ESK hade de flertal chanser i denna halvlek.

Andra halvlek startar:

Spelet böljar men ESK har chanserna och i 61á min kommer Erik Andersson efter viljeprov med Frejs back i skott läge och sätter bollen i nät till 2-1.

2-1:


I 66é min kommer Dragomir Draganov i djupled och springer ihop med Dillan Ismail och får frispark och det genererar i ett rött kort för Dillan till mångas förvåning på Enavallen, frisparken slås av Gallo högt över.

I 72á min lyckas Frej kvittera till 2-2 av Dragomir Draganov som nog mer kändes som ett olyckligt självmål men mål är mål. I 83é minuten har ESK chans att avgöra matchen med 3 raka hörnor som är väldigt nära men Frej kan avstyra. Joel Rajalakso byts in för att i ett försök få in ett avgörande men Frej drar längsta strået och lyckas få in 2-3 i 85 minuten, ESK gör allt för att kvittera men det resulterar i att Frej avgör defenitivt med att göra 2-4.

ESK gör en klart godkänd match och i rättvisans namn borde man haft 1 poäng med sig i kväll.

Fler videoklipp från matchen hittar du här.
Bilder från matchen hittar du här.

Från presskonferensen:


Publik i afton var 491 personer.

Rösta fram bästa spelare i ESK genom att klicka här!

Posten senast uppdaterad 8 maj 2012 kl. 11:55

51