Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
930
e3eb9746d581946b012d1cc641d5e48d
Tillbaka (UPD: 2015-06-16 22:54:17)

Stort bollinnehav, noll poäng

Laget: 

Gurra, Lundén, Reutfors, Berglund, piispanen, Alan, Nyakeh, Ayub, Forsström, Ibrahim, Lundemo, Bruno, Jocke.


ESK startar med hög press, tidigt i matchen klackar Lundén bollen som smiter strax över mål, kort därefter får ESK en frispark som nickas rakt på målvakten. I den 12:e matchminuten tar Uppsala ledningen på en omställning vilket då inte känns rättvist. ESK börjar agera nervöst och slarvar med bollen men kommer ändå upp i några anfall där man efter en halvtimme har sin hittills bästa målchans då Lundemo spelar Reutfors fri med målvakten men han gör sig stor och räddar. Några minuter senare utökar Uppsala sin ledning, återigen på en snabb omställning, snyggt framspelat men en darrig försvarsinsats av ESK. 

Matchen går till halvtidsvila och tränarna har nog en del att prata med spelarna om då man blandat bra spel med okoncentrerat och slarvigt.

Andra halvlek startar och man startar återigen med hög press, Mohammed lägger ett fint inlägg som är nära att nå Nyakeh som går upp för en nick framför mål men missar. Nyakeh vaskar sedan fram en hörna men skottet går på målvakten, kort därefter har Berglund ett hårt skott som går strax över mål, Lundemo får en ny chans men skottet går på målvakten. I 51:a matchminuten är det Nyakeh som håller sig framme igen, ett tyvärr lite för löst skott som målvakten tappar men räddar på mållinjen. Lundemo har dubbla chanser men skotten går strax utanför mål. I den 69:e matchminuten har Uppsala en solklar hands i eget straffområde men domaren väljer att fria. Uppsala får ett par frisparkar efter att ESK drällt med bollen. I den 83:e matchminuten har Jocke en stenhård frispark som målvakten med möda boxar ut, strax därefter har Lundemo en nick som går strax utanför. ESK pressar framåt och flyttar upp fler spelare, har en nick i ribban men närmare kommer man inte utan Uppsala kan återigen snabbt ställa om och Gurra går ut och gör sig stor men spelaren kan runda honom och rulla in 0-3. ESK avslutar matchen med en nick utanför gästernas mål.

ESK har mycket stort bollinnehav men slarvar med bollen och är för omständiga framför Uppsalas mål, en, två, tre passningar istället för avslut. Uppsala gör en bra match defensivt, har kanske 5 avslut på hela matchen men är effektiva vilket ger dom 3 poäng.

ESK avslutar första halvan av serien på en 3:e plats med 6 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Bra jobbat av vårt unga lag! Nu väntar en välförtjänt ledighet.


Bilder från matchen finns som vanligt på vår Facebooksida. 


ESK vill rikta ett tack till nedanstående sponsorer som ikväll bjöd på gratis inträde:
Adecco Sweden AB
Adsum Revisorer
Amas Svenska
Asplunds Blomsterhandel
Bilforum AB
Björn Nordhs Måleri AB
Boglösa Åkeri
Bra Bil Enköping
Cramo
Cykelhörnan
Elvbygg AB
ENA Elkonsult
Ena Fokia AB
Hagges Hyrbilar
Handelsbanken
Höjer Transport & Fordons. AB
ICA Maxi
JM Bil
Krydda
Lappset
Lidén Data
Mälardalens Golvvård
Plåthuset i Mälardalen
Rednannik fastigheter
RenoNorden AB
Sören Holmberg EL 
Thorwidkliniken
Traktorcentralen 
UA-Montage
Uffesotare
Vattenbocken
WebbIT Solutions

Posten senast uppdaterad 16 jun 2015 kl. 22:54

51