Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
817
4abe5c95f70af28464cbd3ec77feeb4a
TillbakaBild från ett tidigare möte (UPD: 2013-09-22 19:32:03)

Bild från ett tidigare möte

Tungt

Laguppställning:

Gustaf Persson
Mohammad Ibrahim, Calle Söderberg, Pelle Bodin, Niklas Eriksson 
Markus Ahosson, Linus Bylin, Alex Persson-Njie, Alexander Pettersson 
Emil Ekström, Filip Norell

Spelet böljar fram och tillbaka men Kvarnsveden har ett par farliga frilägen som Gurra räddar på sitt vanliga följsamma fantastiska sätt. Dessutom ett par skott i höger burgavel. ESK har också flera bra anfall men inget resulterar i någon farlighet eller skott på mål. Kvarnsveden kunde haft en betryggande ledning, men halvleken avslutas med att Emil skjuter i stolpen.

I andra halvlek tar Kvarnsveden över och har ett stort övertag med ett flertal fina avslut och en hel del flipperspel inom straffområdet, men Gurra räddar eller så styrs bollarna precis utanför. 
ESK har en del bra anfall men inga direkta farligheter. Men Kvarnsveden rullar upp anfall på anfall och har ytterligare skott strax över eller i burgavlen. 

78: Efter ett av dessa röriga moment i straffområdet och svårighet för ESK att rensa bort bollen så skruvar Kvarnsveden otagbart in 1-0 mot vänstra krysset och Gurra står helt orörlig, kanske skymd.

83: Men redan efter 5 min gör ESK en fin löpning på vänsterkanten, slår ett fint inlägg som går över Kvarnsvedens försvar och Markus kvitteras otagbart till 1-1.

85: Kvarnsveden har ett hårt skott i stolpen.

87: Filip springer igenom på en härlig genomskärare, men hans skott går rätt i famnen på den utrusande målvakten.

89: ESK pressar på med bra energi, men Kvarnsvedens bäste spelare (Simon Stenberg) rinner igenom och fastslår slutresultatet 2-1 strax före full tid.

I början på matchen får vi uppgift om att Rotebro leder mot Skiljebo med 2-0 och det känns väldigt skönt med oavgjort (matchen startade 14:00). Men i halvtid inser vi att uppgiften varit felaktig och Skiljebo vinner med 1-3. I och mde att Skiljebo tar 3 poäng och ESK inga så tar Skiljebo över kvalplatsen och ESK placeras sist i tabellen.

Två matcher kvar att spela, Karlberg borta på lördag, därefter Skiljebo på hemmaplan. Skiljebo möter kommande helg topplaget Konyaspor. Serien lever fortfarande men det krävs att ESK först tar 3 poäng på lördag mot Karlberg. 

Posten senast uppdaterad 22 sep 2013 kl. 19:32

51