Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
406
449e474e2431c07ed8a20eae4ba5633b
TillbakaESK kvitterar! (UPD: 2012-01-17 11:46:23)

ESK kvitterar!

1 poäng till ESK

ESKs startelva:

William
Philip Z-Simba-Robert-Wikman
Alan-Tom-Emeh-Alexander Persson
Joel-Jimmy

ESKs ordinarie målvakt Markus Hedström fick en känning i sitt ena knä under uppvärmingen vilket innebar att William Amamoo fick ställa sig i mål. Alexander Persson var åter i startelvan efter skadan han ådrog sig mot Västerås IK för en dryg månad sedan.

Tack vare ett 70-tal lokala sponsorer kunde ESK bjuda publiken på gratis inträde men de 648 personerna fick se allt annat än en bra start. Redan i tredje matchminuten satte Rotebros Johan Hedman 0-1 till gästerna, Rotebro fortsatte att föra spelet och ESKs backlinje hade svårt att hinna med i omställningarna mot deras snabba forwards. Inte förrän efter 15 minuter kommer ESKs första
riktiga farlighet och det genom Alexander Alan som från nära håll skjuter ett skott som går rätt på målvakten. ESK behåller viss press under ca 15 minuter men Rotebro jobbar sig in i matchen och börjar återigen ta över, i 35:e matchminuten har Rotebro ett giftigt skott på mål som William snyggt räddar och tippar till hörna. Några minuter senare sätter Rotebros Roland Mendy 0-2.

I andra halvlek är det ett mer taggat ESK som kommer ut, matchen är bara ett par minuter lång när Jimmy skjuter ett skott på mål som resulterar i en hörna, hörnan blir resultatlös. Efter dryga 10 minuter spelade tvingas ESKs målvakt William till byte då han fått känning i ett lår, in kliver Gustaf Persson. Ut går också Jimmy Kristiansson och in kommer Mattias Kjellman. 5 minuter senare är det riktigt nära mål för ESK, vi får en frispark och det blir rörigt framför mål, ESK har öppet mål men bollen rensas i sista stund av en Rotebrospelare. I 71 matchminuten byts Alexander Persson ut och in kommer Emil Strok, 2 minuter senare sätter Joel Rajalakso 1-2 till ESK. Med bara drygt 10 minuter kvar att spela så sätter ESK det viktiga 2-2 målet, lite oklart vem som är målskytt då både Simba och Robban var på bollen.

Sett över hela matchen så får båda lagen vara nöjda, Rotebro var det bättre laget i första halvlek och ESK hade mer boll och farligheter i andra.

Bilder från gårdagens match mellan ESK och Rotebro IS FF finns nu på ESKs Facebooksida!

ESKs nästa match spelas på söndag och är mot Sandvikens IF på Jernvallen.

Posten senast uppdaterad 17 jan 2012 kl. 11:46

51