Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
372
a2cc09fded03648ba27b12c5941abe02
Tillbaka

3 nya poäng för ESK på söndag?

På söndag möts ESK och Falu FK på Enavallen. Falu FK har så här långt spelat ihop 11 poäng(4 på bortaplan) i Div2 och ligger i dagsläget på en nedflyttningsplats. Deras senaste match var mot Strömsbergs IF, en match som slutade 1-1. I slutet av matchen fick Falu FKs mittfältare Andreas Lindvall rött kort och är därmed avstängd i matchen mot ESK. Då vi i juni mötte Falu FK segrade ESK med 0-2. ESK skapade då mängder av av målchanser, speciellt i första halvlek men målen kom inte förrän i 61:a resp 70:e matchminuten genom Robert Kjellman och Rasmus Fries.

ESK är i Div2 fortfarande obesegrade på hemmaplan och har nu 7 raka segrar men man ska inte underskatta något motstånd i Div2, Falu FK har tex tagit poäng mot Strömsbergs IF och Gusk samt vunnit över Sandvikens IF. Falu FKs tränare Tomas Johansson kommenterar på deras hemsida -"Tabellen ljuger inte, ESK var det bästa laget vi mötte på våren, väldigt bollskickliga. Alla är medvetna om att det krävs stenhårt jobb av oss på söndag, och vi ska sälja oss dyrt!".

Ernesto Ferreira som var skadad i matchen mot Skiljebo är nu återställd, Micael Tuhkanen ska testas i morgon lördag för att se om han kan spela på söndag.

Match: ESK-Falu FK
Tid: Söndagen den 21 augusti kl 17:00
Plats: Enavallen

Straffsparkstävling i periodpausen, 20:-/lott eller 3 st för 50:- inklusive matchprogram, dragning sker under 1:a halvlek, 5 st straffläggare

Sponsor:

3 st fina priser

PS. Köp gärna även en 50/50-lott
20:-/lott

Välkommen!

Posten senast uppdaterad 13 jan 2012 kl. 14:55

51