Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
550
5fe0d039cf352f8b723e7a0d0d9bc9f0
TillbakaDaniel Ålund (UPD: 2012-03-15 14:13:07)

Daniel Ålund

Ålund klar för 2 år!

Daniel Ålund är fostrad i IF Brommapojkarna, var 2008-2009 utlånad till holländska Feyenoord. 2010-2011 spelade Daniel i Väsby United och nu är han alltså klar för ESK. Fabian Fredriksson kommenterar: -En drömvärvning för oss. En spelare som provspelat med oss en längre tid och gjort det riktigt bra. Jag är övertygad om att Daniel Ålund kommer att vara en av spelarna som kommer leda ESK in i framtiden.
     

Vi frågade Daniel:

Hur känns det att vara klar för ESK? -Det känns bra att komma till ESK! Och för första gången på länge känns det rätt, och att folket omkring mig verkligen tror på mig. Jag får spela i nummer 10-rollen och det är där jag hör hemma.

Hur trivs du med tränarparet Siggi Jónsson/ Per-Åke Swärd? -Både Siggi och Per-Åke är sköna och speciella på sitt härliga sätt och jag tror på dom precis som jag hoppas dom tror på mig. Jag trivs även med grabbarna i laget och förutsättningar finns till ett framgångsrikt år, som jag verkligen ser fram emot.

Daniel har hunnit spela några träningsmatcher med ESK och 19-årige Daniel Ålund har imponerat, med en fantastisk teknik, kvicka fötter och utmärkt spelsinne har han gjort stort intryck.

Vi önskar Daniel varmt välkommen till ESK!

Du kan läsa mer om Daniel här.

Posten senast uppdaterad 15 mar 2012 kl. 14:13

51