Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
880
74c6adbf82f5b8e54c36083ac65cea3e
Tillbaka (UPD: 2014-08-31 11:14:23)

Delad pott

Truppen:

Hampus, Calle, Erik(85 Jocke Pettersson), Mattias, Mohammed, Bruno, Rami, Adrian Alan(58 Trimi), Lundemo, Lönneberg och JT.

Första halvlek är det ESK som är klart bäst, att ESK är placerade i botten på tabellen och att Vallentuna är ett av topplagen det kunde man inte se. ESK kom i offensiv på offensiv och när Vallentuna fick tag på bollen så satsade man på långbollar i försök att ställa om snabbt men ESKs försvar agerade stabilt. I 26:e matchminuten hittar Mohammed fram till JT med en smörpassning som inte gör några misstag, 1-0 till ESK. Då känns det riktigt oförtjänt när Vallentuna några minuter senare kvitterar på sin första halvchans, en hörna där bollen går som en flipperkula mellan spelarna innan Vallentuna kan sätta den i mål. I slutet av halvleken har Rami ett tungt skott som målvakten tar.

Första 10 minuterna av andra halvlek pressar Vallentuna på hårt men utan resultat, ESK hittar sedan tillbaka till spelet och Bruno ordnar en frispark men den skjuts över mål. I 58:e matchminuten byts Adrian Alan ut och in kommer Trimi, 2 minuter senare är JT framme igen, ett skott som går precis utanför vänster stolpe. 

Sedan är det en period med ställningskrig: JT har ett skott på målvakten, Vallentuna ställer om, skott utanför. Frispark Vallentuna från ESKs ena hörnflagga, rensas undan. Bruno testar distansskott, skjuter över mål. Vallentuna för en hörna, Hampus boxar ut. Ny hörna av Vallentuna. Ett väldigt uppoffrande spel av ESK. 

Med 5 minuter kvar av matchen byts Erik ut, in kommer Jocke Pettersson. Vallentuna pressar på hårt, ny hörna till Vallentuna, avslutet långt utanför. JT friställs men skjuter utanför. Vallentuna fiskar fram ytterligare en hörna och en frispark men ESK försvarar sig bra. 

Matchen slutar 1-1 och detta var 4:e matchen i rad som ESK tar poäng vilket har gett bra självförtroende, det syns på spelet.

Bilder från matchen kan du se på vår Facebooksida

Posten senast uppdaterad 31 aug 2014 kl. 11:14

51