Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
676
f7b0ab49091adac77c7ac78f5fb3f831
TillbakaYES! (UPD: 2012-09-22 20:33:57)

YES!

En uuunderbar känsla!

Startelvan:
Gustaf
Robert--Heradi--Robin--Tuhkanen
Ålund--Linus--Alriksson--Kerim
Joel--Erik 

ESKs målvakt Max Bergander har under veckan vilat från träning då han stukat ett finger men fanns även med i dagens trupp som reserv på bänken, detta gav för dagen utmärkte Gustaf Persson möjligheten att vakta mål.

Första halvlek börjar lite avvaktande, böljande spel fram och tillbaka där båda lagen kände på varandra. ESK börjar efter ett tag att ta tag i matchen men Akropolis stack upp emellanåt med några halvgiftiga anfall. Tjugo minuter in i matchen får ESK en hörna, Akropolis kontrar, Linus bryter men får ont. Gult kort till Akropolis och frispark till ESK där skottet går i muren, returen går också i muren. Akropolis kontrar men det blir aldrig farligt. Några minuter senare har ESK ett fint anfall men avslutet går på målvakten. ESK får sedan frispark två gånger om men avslutet går utanför mål. Strax innan halvtids vilan har Akropolis ett skott som går någon meter över mål. Kort därefter kommer ESK i ett riktigt snyggt anfall, inlägg till Ålund som trixar sig fram men hans skott går precis utanför vänster stolpe.

Halvtids vila och 0-0, första 10 minuterna kändes lite avvaktande men sedan har ESK haft mycket boll och de flesta avsluten, tyvärr lite tama sådana. Akropolis har stuckit upp några gånger.
    
Andra halvlek startar och ESK får en hörna på direkten, Erik har världens chans att bara raka in bollen i mål men missar den och Akropolis ställer snabbt om, Akropolis får en hörna. Några minuter senare prövar Akropolis skott från håll men det går långt över mål. Kort därefter spelar Joel snyggt fram till Erik som inte hinner förvalta bollen i Akropolis straffområde. "Kimmen" hittar fram till Erik men bollen fastnar tyvärr på ett ben. Bra tryck av ESK, oroar gång på gång i Akropolis straffområde. I 52:a matchminuten ordnar Robban en hörna, bollen når Linus vars skott går utanför målet.
MÅL!   
 I 70:e matchminuten kommer äntligen ESKs mål, Linus passar till Ålund som driver in från vänster sida i Akropolis straffområde och sätter 0-1 till ESK. UNDERBART! Minuten senare prövar Robban ett skott men det går utanför vänster stolpe. Ålund igen, ett skott som går förbi Akropolis mål och till en ESK hörna. 2 minuter senare, Tuhkanen ordnar en frispark, Robin lägger den men skottet går utanför mål. Erik ordnar strax därefter en ny höra för ESK. 

Bra press av ESK, vilken energi målet gav! I 77:e matchminuten byts Erik ut, ersätter honom gör Alex. Alex tar Kerims plats som höger mittfältare och Kerim går upp på topp som forward. Strax visar spelarna upp en riktigt delikatess, Gurra passar till Ålund, som passar till Joel som klackar tillbaka till Ålund, som passar Linus som provar skott. Tyvärr gick skottet utanför men det var riktigt snyggt spel. Med 10 minuter kvar att spela provar Joel ett hårt skott som målvakten tar med vissa problem. I 87:e matchminuten byts Adem in och ersätter Kerim, Adem går in på topp med Joel och hinner bara vara inne en halvminut innan han provar skott. Härligt att se! I 89:e matchminuten byts Ålund ut och in kommer Strok.

Matchen slutar 0-1, underbart med en seger och den var fullt rättvis. ESK var närmare 0-2 än Akropolis var en kvittering.
     

Posten senast uppdaterad 22 sep 2012 kl. 20:33

51