Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
366
602da5d67c003eefcb73b978258585ed
Tillbaka

Endast 1 poäng mot Strömsbergs IF

Strömsbergs IP var en ojämn och svårtspelad plan, ESK hade svårt att spela sitt snabba kortpassningsspel. I första halvlek var det fördel Strömsberg men ESK inledde målskyttet genom Joel Rajalakso som i 15:e matchminuten gjorde första målet, detta genom att Linus passade Erik vars skott gick på målvakten som släppte en retur som Joel förvaltade på bästa sätt. Bara minuten senare ställer Strömsberg om och på ett inlägg nickar Björn Berglund in kvitteringsmålet. I slutet på första halvlek får Wikman en smäll så inför andra halvlek byts han ut och in kommer Renell.

I andra halvlek kontrollerade ESK spelet men har svårt att göra mål, bla missar Joel öppet mål från nära håll. Erik har en nick som går i ribban och Kerim var nära att styra in bollen i mål. Med en kvart kvar att spela byts Erik ut och in kommer Alexander Persson Njie. Alexander är även han nära att göra mål men bollen ville inte gå in idag. Siggi kommenterar: -Med tanke på det spelövertag vi hade i andra halvlek borde vi ha tagit tre poäng i dag.

I morgon möts Sandvikens IF och bottenlaget Falu FK, en ev vinst för Sandviken så tar dom förstaplatsen i div2 Norra men 1 poäng mer än ESK.

På ESKs Facebooksida kan du hitta bilder från matchen mot Strömsbergs IF!

ESKs nästa match är söndagen den 11 september klockan 17:00 då ESK tack vare lokala sponsorer bjuder på GRATIS ENTRÉ!

Posten senast uppdaterad 13 jan 2012 kl. 13:20

51