Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1002
c57f28eec0189c6d09d195fa12d2cb28
TillbakaOliver Olsén(-00) gör A-lagsdebut (UPD: 2016-08-06 18:09:22)

Oliver Olsén(-00) gör A-lagsdebut

Enebyberg fick bekänna färg!

Startelvan:
Gustaf Persson, Simon Olsson, Martin Lönneberg, Adrian Alan(74), Patrik Lundemo, Ayub Bashir Omar, Alexander Persson Njie(82), Andreas Tosse Larsson, Jonatan Åhlin(88), Bruno Dal Monte, Jocke Pettersson.

Avbytare:
Willy Wickman(74)
Alfred Lindblad(82)
Oliver Olsén(88)

Enebyberg pressade ESK inledningsvis men i den 4:e matchminuten tog ESK ledningen genom Patrik Lundemo, han kom i ett anfall där en utrusande Enebybergsmålvakt försökte sig på en brytning men bollen studsade på Lundemo som fick den med sig och enkelt kunde peta in ledningsmålet. ESK fick energi och stod sedan för bollinnehavet under en längre tid. Med en halvtimme spelad har ESK en trippelchans till att utöka sin ledning men gästerna klarar sig med blotta förskräckelsen. Kort därefter har Lundemo en bra målchans efter fint förarbete men Enebybergs målvakt står för en fin fotparad och räddar till hörna.

Andra halvlek är bara några minuter ung när Alan hittar fram till Åhlin som får på en hård cykelspark som går stenhårt rakt på målvakten. ESK fixar fram en hörna, en bra slagen sådan som dimper ner mitt framför gästernas mål men rensas av bortalaget. Enebyberg har chans på kvittering i den 52:a matchminuten men avslutet från en snäv vinkel går strax utanför ESKs mål. Enebyberg är nu mer intensiva i sitt spel, sliter för kvittering men ESK försvarar sig bra. 

Efter timmen spelad utökar ESK ledningen genom Åhlin efter finspel framför mål. 2-0. Kort därefter har gästerna ett avslut som går över mål från nära håll. Efter ESKs 2-0 mål tappade Enebyberg farten men är inte på något sätt ofarliga, skapar ett par hörnor och en frispark men resultatlösa sådana. I den 71:a matchminuten sätter Åhlin sitt andra mål för dagen assisterad av Alan. 3-0.     

I 74:e matchminuten byts Alan ut och in kommer Willy Wickman(född -00). Två minuter senare testar Tosse bössan men målvakten står välplacerad och räddar. Willy står sedan för en snabb omställning men hans skott utifrån går en bit utanför mål. I 82:a byts Njie ut och in kommer Alfred Lindblad. Minuten efter får ESK en frispark där Tosses skott går strax utanför stolpen.

I den 88:e matchminuten byts Åhlin ut och in kommer Oliver Olsén(född -00) som därmed gör A-lagsdebut. Bara minuten efter har Oliver en dubbelchans att göra mål men Enebybergs försvarare hinner mellan.

ESK tar en rättvis 3-0 seger då man över 90 minuter var det klart bättre laget.


Bilder från matchen finns på ESKs Facebooksida.


Nästa lördag, den 13 aug kl 14:00 har ESK nästa match då man möter Upsala IF på bortaplan.

Posten senast uppdaterad 6 aug 2016 kl. 18:09

51