Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
368
30e11174fc8109a6557658e90191ec98
Tillbaka

ESK förlorade mot Spårvägen

Matchen inleddes bra från Enköpings sida, de första 25 minuterna dominerades av det grönsvarta laget. Under matchens första minuter slet sig Joel Rajalakso helt fri mot motståndarnas målvakt men förvaltade inte det fina läget. Det fina och idérika anfallsspel som vi lärt känna de senaste matcherna kom att avta och ersattes istället av längre bollar och flera individuella misstag från våra grönsvarta spelare.

Spårvägen utnyttjade detta och kunde efter en långt slagen hörna göra 1-0 genom Lars Henrik Hagren. Ett resultat som inte speglade matchbilden men likväl stod sig till halvtidsvilan

Den andra halvleken inleddes med ett byte. Erik Andersson ersatte Alexander Alan. Trots bytet så lyckades Enköping inte återfå det grepp som man skapade i inledningen av matchen. Spårvägen upplevdes som starkare och mer inspirerat. Enköpings kvitteringsjakt resulterade istället i att Spårvägen lyckades göra 2-0 genom Jonas Björck. Jonas Björck var ett ständigt hot mot ESK:s försvar, hans irrationella spelstil var både underhållande och effektiv.

Linus Bylin och Michael Thukanen var även tvungna att utgå på grund av skador under matchen, något som störde lagets kvitteringsjakt. Närmast en reducering kom Erik Andersson som bröt sig loss och sånär smekte in 2-1. Spårvägen spelade smart och nyttjade sina resurser på bästa sätt. Det mesta talar för att laget kommer att ta fler poäng på Skarpnäcks sportfält i år.

Att svackor kommer är naturligt. Förlusten idag är givetvis tung men kommer förhoppningsvis att bidra med tändvätska inför de sista viktiga matcherna i år.
Vi kommer komma tillbaka och vi kommer att göra det starkare än någonsin. Vi leder fortfarande serien, oavsett våra konkurrenters resultat i helgen. Vi har fortfarande allt i våra egna händer.

På ESKs Facebooksida kan du hitta bilder från matchen mot Spårvägen!

Hösten tillhör Enköpings SK!

Posten senast uppdaterad 13 jan 2012 kl. 13:27

51