Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
790
92729b687fd0924f2785afda5536e1c8
Tillbaka (UPD: 2013-08-05 07:47:40)

ESK kryssade i värmen

Målskyttar:

35 min: 0-1 Erido Poli
56 min: 0-2 Andreas Karlsson
56 min: 1-2 Filip Norell
77 min: 1-3 Erido Poli
78 min: 2-3 Nicklas Eriksson
89 min: 3-3 Filip Norell

Med Rasmus Fries och Alexander Pettersson skadade ställde ESK upp med en något decimerad trupp:

Gustaf Persson
Markus Ahosson--Pelle Bodin--Calle Söderberg--Nicklas Eriksson
Patrik Lundemo (74 Patrik Lundemo)--Linus Bylin (28 Mohammad Ibrahim)--Alexander Persson-Njie--Anton Haeger (50 Ludwig Taxén)
Filip Norell--Emil Ekström

..lägg där till att Linus Bylin tvingades till byte efter bara 28 minuter pga skada.

Lagen börjar lite trevande, HIF får en frispark utanför ESKs straffområde men Gurra räddar, strax därefter har Alexander ett skott på mål men i den 12:e matchminuten är det riktigt nära ett bortamål, en farlig bakåtpass av ESK friställer helt en Huddinge spelare men Gurra i ESKs mål gör två svettiga benparader och räddar ESK ur knipan. 

HIF är hetare, skapar några chanser men det blir inte mer än några distansskott som Gurra räddar. I den 28:e matchminuten tvingas ESK till ett byte då Linus Bylin är skadad, ersätter honom gör Mohammad Ibrahim. Med en halvtimme spelad hittar Emil fram till Haeger som skjuter ett inlägg mot HIFs mål där det är riktigt när.att Norell får på en tå, bra målchans! I den 35:e matchminuten händer det som inte får hända, en ESK spelare fäller en HIF spelare i straffområdet och straffen är ett faktum, Erido Poli gör inga misstag och det är 0-1 till gästerna. 

Halvleken spelas av i nästa 30-gradig värme och spelarna går in för halvtidsvila. Halvleken är Huddinges som kommit till flest avslut och även gjort ett mål. Gurra i ESKs mål har hållit ner siffrorna.

Andra halvlek startar och ESK ser pigga ut, mer fart och stressar motståndarna. Tidigt skapar man en hörna där tyvärr Anton Haeger tvingas utgå då han skadar sig, ESK tvingas spela några minuter med en man mindre innan han byts ut mot Ludwig Taxén. Precis när ESK gjort sitt byte nickar Huddinges Andreas Karlsson in 0-2 på en hörna. I 53:e matchminuten fäller Mohammad en motspelare, efterföljande frispark går ca 1 meter över mål. 3 minuter senare reducerar ESKs Filip Norell på en nick, assist Mohammad. 1-2.

I 70:e matchminuten sätter Huddinge en frispark i ribban och ut. HIF pressar på, strax därefter tvingas Gurra till en ny reflexräddning. ESK ställer om och domaren ger hemmalaget frispark strax utanför HIFs mål, frisparken går utanför höger stolpe. ESK gör ett nytt byte, Viktor Swärdh in och Patrik Lundemo ut. I 77:e matchminuten utökar HIF sin ledning genom Erido Poli, ett långt inkast som når fram till honom och han gör inga misstag. Minuten efter reducerar ESK, Alexander lägger en hörna som Nicklas nickar i mål, 2-3.

ESK pressar HIF, ny hörna som går till ett inlägg men nickas över, HIF gör strax därefter ett byte. Spelarna i ESK kämpar som sjutton, vinner boll, väggspelar och kommer i anfall på anfall SÅ i den 89:e matchminuten vaskar ESK fram en frispark som nickas i mål av Filip Norell, 3-3!! I slutminuten får HIF en hörna som Gurra boxar ut. I 94:e matchminuten blåser domaren av matchen.

ESK tog en poäng av Huddinge på bortaplan och en poäng på hemmaplan, riktigt bra gjort! 

Du är väl medlem i ESKs Facebooksida? Nu finns bilder upplagda från matchen.

Posten senast uppdaterad 5 aug 2013 kl. 07:47

51