Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
668
097f98fffb77376fae1106b78455ae67
TillbakaFrån senaste matchen mot ÖFK. (UPD: 2012-09-07 10:22:25)

Från senaste matchen mot ÖFK.

ESK reser till Östersund

ÖFK har gjort en riktigt stark första säsong i division 1, med 35 inspelade poäng ligger man nu på en tredjeplats i tabellen. Östersund är det lag som gjort flest mål av alla lagen i serien och det kan dom till stor del tacka deras stora stjärna David Accam för som nätat 9 gånger. Senast ESK och ÖFK möttes så förlorade ESK matchen med 2-4 där just David var starkt bidragande till gästernas seger. Många var vi som undrade vad han gjorde i division 1, det undrade även Allsvenska Helsingborgs IF som nu under sommaren värvade honom. Han spelade sin sista match med ÖFK i augusti.

Målskyttar verkar ÖFK ha fler av, efter att Accam lämnade har man gjort 7 mål på 3 seriematcher, detta med inte mindre än 6 olika målskyttar. Under sommaren värvades Emir Smajic (f) från Västerås SK, Ryan Gilligan (mf) från Northampton Town samt Alexis Mendiola (mf).

I Östersunds senaste match så förlorade man borta mot Väsby United, detta efter att Prince Ekong i den 72:a matchminuten satte en straff. Kort därefter hade Väsby bud på ett mål till men bollen rensades undan i sista stund.

Tjugofyra poäng kvar att spela om och ESK kämpar vidare med målet att hänga kvar i division 1, kanske vi kan sätta käppar i hjulen för Östersunds planer på att ta en av de två topplaceringarna? Till morgondagens match saknas Rasmus Fries (sjuk), Elias Storm (bortrest) samt Markus Hedström som är skadad. Emil Strok är ett frågetecken då han varit förkyld. ESK har inga avstängningar.

Idag kommer truppen att träna ett kortare träningspass innan man på eftermiddagen åker upp till Östersund, där sover man över för att vara väl förberedda inför morgondagen.

Matchtruppen som åker till Östersund:
Max, Gustaf, Heradi, Robert, Nicklas, Dillan, Emil (?), Robin, Daniel, Joakim, Micael, Alex, Linus, Joel, Adem, Mattias, Erik och Kerim.

P4 Jämtland kommer att sända matchen från kl 14:55: Klicka här för att lyssna på sändningen.

Posten senast uppdaterad 7 sep 2012 kl. 10:22

51