Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1057
3e14af3d1bf07b3b9e033089c2c2a243
Tillbaka (UPD: 2017-08-12 19:09:48)

ESK nollade

Laget
Gurra, Lönneberg, Calle, Jocke, Tosse, Willy, Bruno, Alex, Lundén, Åhlin och Adrian(69).

Byten
Mohammed(69) 

ESK hade allt under första halvleken, tog kommandot direkt. Lönneberg hade tidigt en bra chans men Vallentunas målvakt var säker i mål. Några minuter senare testade Adrian, men hans avslut gick en bit över ribban. ESK pressade Vallentuna hårt, fick inte tid att vårda bollen. Man vann närkamperna men i de avgörande momenten var man kanske lite för osjälviska, en passning för mycket och målchansen uteblev. De avslut man kom till togs omhand av Vallentunas säkra målvakt. 

Lika dominanta som ESK var i första halvlek var Vallentuna i den andra. Till andra halvleken trodde nog de flesta av oss att ESK fortsatt skulle pressa Vallentuna hårt och fortsätta att föra spelet men istället tog Vallentuna kommandot. Tre hörnor inom loppet av 6 minuter och i den 56.e matchminuten tog också Vallentuna ledningen, inspel från kanten och distinkt in i mål. ESK vaskar fram en hörna och strax därpå en frispark då Lundén blir fälld strax utanför hemmalagets straffområde men det resulterar inte i någon större farlighet. I den 68:e matchminuten gör Vallentuna sitt första byte, kort därefter byts Adrian ut till förmån för Mohammed. Fyra minuter senare får hemmalaget en straff(hands i straffområdet) och 2-0. Sedan följer några minuter då ESK har ett par halvchanser, ett inkast som når Bruno vars skott går strax över ribban samt att Calle har ett avslut på målvakten efter en frispark. Med 5 minuter kvar av matchen så missar Gurra i en rensning och Vallentuna får öppet mål, 3-0 är ett faktum. Vallentuna gör ett byte. I den 90:e så får Lundén en smörpassning och rycker ifrån backlinjen, reducerar. 3-1. Därefter får ESK ny energi och Alex är sånär att reducera men hans hårda avslut går på målvakten och ut till en resultatlös hörna.

Tabellettan Täby kryssade idag mot Märsta, tabelltrean Sala vann mot Österåker. Innebär att Täby inte har så stort försprång till tabelltvåan ESK, endast 2 poäng, men tabelltrean Sala närmar sig poängmässigt, endast 3 poäng efter ESK.

Nästa lördag möts just ESK och tabelltrean Sala på Enavallen, matchstart 14:00.


Bilder från dagens amtch finns på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 12 aug 2017 kl. 19:09

51