Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
994
ddfd523ebdc8d23eea7e1fb10798e2d9
Tillbaka (UPD: 2016-06-11 18:23:40)

ESK nollat

Det är något med ESK och matcher mot VP Uppsala, lagen tar ut varandra och det bjuds inte på någon större underhållning. Dagens hemmamatch var inget undantag. Innan dagens match hade inte ESK förlorat sedan den 29 april men nu tog sviten stopp.

Startelvan:
Gustaf Persson, Martin Lönneberg, Simon Olsson, Adrian Berglund(63), Joakim Reutfors(63), Patrik Lundemo, Ayub Bashir Omar, Alfred Lindblad, Alexander Persson-Njie, Andreas Tosse Larsson, Jonatan Åhlin. 

Ersättare:
Bruno Dal Monte(63)  
Mohammed Ibrahim(63)


Redan i den 5:e matchminuten klämmer sig Lundemo fram mellan två försvarare och tar sig fri men målvakten går ut och gör sig stor och avslutet går rakt på honom. VP ställer om och testar ett distansskott som Gurra inte har några problem att ta. I 9:e matchminuten är Tosse vaken, snappar upp en passning mellan VPs backlinje men även hans skott går rakt på målvakten. Med en halvtimme spelad så spelar Jonte snyggt fram till Lundemo men även detta avslut går rakt på målvakten. 

Fyra minuter senare tar ESK ledningen genom Tosse där Lundemo jobbar upp till hörnflaggan, passar till Ayob som i sin tur passar snett bakåt där Tosse möter med ett hårt skott som borrar sig distinkt rakt in i gästernas mål. 1-0. ESK får energi och bara minuten efter har Åhlin en bra chans framför VPs mål, ett inspel där han sånär får en tå på bollen. Men så kommer då det sura kvitteringsmålet, i den 45:e matchminuten vaskar VP fram en hörna, ESK lyckas inte rensa bort bollen som åker som en flipperkula mellan spelarna, VP kvitterar. 1-1. Sekunderna senare blåser domaren av för paus, surt!

En halvlek där ESK haft mer boll men där spelet överlag präglades av felpassningar från båda lagen.

Andra halvlek startar och VP gör tidigt ett byte. I 49:e matchminuten snappar VP upp en snål ESK passning vid mittlinjen, ställer snabbt om och sätter bollen i mål. 1-2. Nu följer en period med felpassningar och dåligt tempo. I den 63:e matchminuten byts Mohammed och Bruno in, ut går Reutfors och Adrian. ESK återfår trycket mot VPs mål men bollen vill bara inte in i mål. I den 90:e matchminuten har ESK världens chans att kvittera. En hörna där bollen lyfts in mot mål men Lundemo nickar tyvärr utanför mål från nära håll.

ESKs spel under stora delar av matchen kan kort summeras som energilöst och slarvigt. Nu tar vi nya tag nästa lördag då vi möter IFK Stockholm på Vårbergs IP.

Bilder från matchen kan du se på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 11 jun 2016 kl. 18:23

51