Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
559
db0efe9a5b4eb5975100d6ba4710710d
TillbakaAlanya (UPD: 2012-03-21 19:31:29)

Alanya

ESK på träningsläger

Vid lunchtid igår landade ESKs A-lag och ledare på Alanyas flygplats i Turkiet, en veckas träningsläger väntar. Hotellet och anläggningen med fotbollsplaner är fina, bra träningsförutsättningar, ikväll är det ca 20 grader och det var nog ytterligare 5 grader varmare under dagen. Man har hunnit med två träningar på gräs, igår kväll och i morse. 

Idag på eftermiddagen mötte ESK ett klassiskt Turkiskt lag, Alanyaspor från 2:a divisionen. Alanyaspor var ett spelskickligt och rutinerat lag, snittåldern var nog 5-6 år äldre än ESKs trupp. ESK tränade på att hålla ett lågt försvar och göra snabba omställningar. ESK vann matchen med 1-0, målet kommer till genom en fast situation där Rasmus Fries nickar i mål. Rasmus spelade vänsterback i denna match och gjorde det väldigt bra. ESK roterade många spelare under matchens gång. Man spelade väldigt bra defensivt och hade flera offensiva farligheter, var närmare ett andra och tredje mål än Alanyaspor var sitt första.

Nu väntar några dagar med blandning av träning och teambuilding, på lördag kommer ESK att möta ett Ryskt lag ur deras 2:a liga.

Posten senast uppdaterad 21 mar 2012 kl. 19:31

51