Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
801
58a547a19ca746780483a50ede1693af
Tillbaka (UPD: 2013-08-20 07:51:29)

ESK revancherade sig mot GUSK

ESK ställde upp med följande lag (4-5-1)
-Gustaf Persson-
-Mohammed Ibrahim, Calle Söderberg, Nicklas Eriksson, Alhajie Drammeh-
-Anton Haeger (Ludwig Taxén), Linus Bylin, Wictor Swärdh (Bruno Dal Monte), Alexander Persson, Patrick Lundemo-
-Kushtrim Trimi (Jonatan Ålin)-

Under första halvlek kände lagen på varandra mycket till en början. Det var två pressande lag som inte hade råd med fler onödiga poängtapp. GUSK satte gärna igång snabba anfall genom att slå hårda krossbollar på löpande yttermittfältare, och det blev också farligt. Vid flera tillfällen rann man igenom och var bara någon tå ifrån att få bollen i mål.

ESK var inte heller ofarligt framåt men hade stundtals svårt i uppbyggnadsfasen och förlorade därför ofta boll till ett kontrande GUSK. Den farligaste chansen kom på en frispark från Calle Söderberg som dök in precis under ribban men målvakten stod väl placerad.

Precis innan halvtid skulle dock ESK dra på sig en onödig frispark på sin vänstra kant och Martin Östlund når först på bollen som spelats in i straffområdet och 0-1 var ett faktum.

ESK började andra halvlek med mer självförtroende och redan efter sex minuter hittar Kushtrim Trimi och Linus Bylin varandra fint djupt nere i GUSK:s straffområde och via GUSK försvarare kommer 1-1.

ESK tar sedan över matchen allt mer och har flera gånger bud på ett ledningsmål. Bland annat efter en fin soloräd av Ludde Taxén till vänster i straffområdet men det stressade avslutet hamnar lågt i burgaveln.

Med tio kvar börjar ESK med en forcering för tre poäng och man är nära två gånger, först på hörna när nyinbytte Jonatan Ålin är först på bollen som seglar förbi det vänstra krysset och sedan också när nerverna spelar GUSK försvaret ett spratt och bollen dimper ner hos Alex Persson i straffområdet men skottet går just utanför. 
1-1 i derbyt på Enavallen.

Bilder från matchen finns på vår Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 20 aug 2013 kl. 07:51

51