Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
444
ff5d58ea81a4a9f0ac2a848e48045c85
Tillbaka

Fler nyförvärv till ESK!

ESK har nu gjort klart med ytterligare 3 nyförvärv, närmare bestämt William Amamoo, Ernesto Ferreira och Tom Nodén.

William Amamoo är 28år och kommer från Ghana. En rutinerad målvakt som närmast kommer från Hapoel Petach Tikva i Israels förstaliga. Han tillhörde säsongen 2008-2009 Division 1 laget Vasalund. I ESK kommer hans roll vara att utveckla våra målvakter men kan vara backup vid eventuella skador eller sjukdomar. Han har skrivit ett 1-årskontrakt.

Ernesto Ferreira är 30år och kommer från Portugal. Han är en rutinerad mittfältare med god speluppfattning och teknik, med meriter från bland annat Portugals U19-landslag vilket han blev Europamästare med 1999. Han spelade hösten 2010 i Division 1 laget Sirius. Ernesto Ferreira är fostrad i Boavistas akademi och har större delen av sin karriär spelat i Portugals första-, andra- och tredjedivisioner. Ernesto hyres i 3 månader som ersättare för skadade Linus Bylin och Kerim Mrabti.

Tom Nodén är 22 år och kommer närmast från Division 1 laget Hammarby TFF vilka han förra året spelade 19 matcher för. Tom har under försäsongen tränat med ESK och har gjort en genomgående stabil insats på sin backplats, i matchen mot Syrianska agerade han i frånvaro av Linus och Kerim säkert som central mittfältare. Han är lite av en ledargestalt och mycket omtyckt i ESK. Han har skrivit ett 1½-årskontrakt med ESK.

Vi välkomnar dessa spelare till truppen.

Posten senast uppdaterad 17 jan 2012 kl. 14:38

51