Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1037
5b86fb7211129b2ccb8799490d664fd9
Tillbaka (UPD: 2017-04-14 07:15:20)

Förlust i premiären

Laget:
Gurra, Pontus, Bruno, Patrick(71), Ayub, Ali, Alexander, Mohammed, Tosse, Carl(79), Jocke.

Byten:
Jonte(71)
Adrian(79)

Det var ett nervöst ESK som inledde matchen, felpassningarna avlöste varandra och med ett Täby som jagade frenetiskt och inte tvekade att gå in hårt i närkamperna så hade man ont om tid att vårda boll. 

Redan i 11:e matchminuten var Täby nära att ta ledningen, men ESK rensade på mållinjen. Inte förrän i matchminut 25 så hade ESK sin första kvalificerade målchans, ett skott som gick en bit utanför mål. Några minuter senare hade även Bruno ett tungt skott som smet precis ovanför ribban. Första halvlek slutade 0-0.

Täby fortsatte att pressa, men i den 48:e matchminuten fälldes Calle i hemmalagets straffområde med straff som följd. Mohammed gjorde inga misstag, 0-1 till ESK. Men säg den glädje som varar, några minuter senare kvitterade Täby, ett skott snett utifrån som gick via Gurras händer, stolpen och in. I 71:a gjorde ESK sitt första byte, ut gick Patrick och in kom Åhlin. ESK gjorde även några minuter senare ytterligare ett byte, Adrian in och Calle ut. 

Täby fortsatte att sätta hård press på bollhavande ESK spelare. I den 83:e matchminuten fick Täby en frispark ute vid sidlinjen i höjd med straffpunkten, frisparken lades inte på mål utan man passade en spelare som stod en bit in i planen, hans skott gick via ett ben och in i mål, 2-1.

I den 89:e matchminuten satte Täby spiken i kistan, en felpassning som gick rakt på en framåtrusande Täbyspelare som satte 3-1.

Premiären är nu över och vi ser nu fram emot nästa seriematch, den 22 april då vi möter IFK Uppsala på hemmaplan.


Bilder från matchen finns att se på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 14 apr 2017 kl. 07:15

51