Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1200
dd11edf9ef9904556d422bf1baed84ae
Tillbaka (UPD: 2019-03-16 18:27:42)

Förlust mot Farsta

Gästande FOC Farsta startade klart piggast, och redan i den 2:a matchminuten så skapade man en hörna, bollen gick sedan som en flipperkula via målvakt och försvarare och till sist in i mål. 0-1 till gästerna.

Några minuter senare kontrade ESK, och Böckert hade ett skott i stolpen.

Farsta förde spelet, det tog nästan en halvtimme innan ESK tog över taktpinnen och började få ordning på spelet. Men dessförinnan hade Felix ett skott i ribban och ESK hade även ett stolpskott efter en hörna.

I 32:a så lade Tosse en frispark utanför gästernas straffområde som hittade fram till Böckert, distinkt i mål. 1-1.

ESK forcerar på men utan att imponera, gästerna ser tröttare ut. Skott utanför av Böckert. Strax innan halvtidsvila hörna till ESK.

Gästerna startar piggt igen, ESK sticker upp emellanåt men saknar flow. Ett passivt ESK-försvar får se Farsta sätta 1-2 efter ca 80 minuter spelade. 

Några minuter senare hade gästerna ett ribbskott och med bara ett par minuter kvar av matchen så har Farsta lekstuga, rinner igenom och sätter slutresultaten 1-3. 

Hela 7 frånvarande pga skador och sjukdom, flera av dessa ordinarie spelare. Det är kännbart. Nya tag på tisdag då ESK har nästa träningsmatch, då hemma på Korsängens konstgräs mot Idol Football Academy. Matchstart 16:30.

Posten senast uppdaterad 16 mar 2019 kl. 18:27

51