Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
412
6058bfb2d24fbe171c394356b4123756
Tillbaka

Förlust mot Sollentuna United

ESK ställde upp med följande laguppställning:

Markus
Philip Z-Simba-Robert-Tuhkanen
Fries-Tom-Strok-Emeh
Joel-Jimmy

Matchen börjar lite avvaktande men efterhand tar ESK kommandot. Efter en dryg kvart har ESK och Sollentuna hunnit med ett antal hörnor var och i 17:e matchminuten har Tom Nodén en riktigt giftig målchans genom en frispark, bollen tippar målvakten till hörna men hörnan blir resultatlös. Bara några minuter senare är det dags igen, Tom Nodén spelar snyggt fram till Joel men hans skott träffar burgaveln.

Vid halvtid konstaterar vi att det är i de första 45 minutrarna fördel ESK, Sollentunas farligheter tillkommer genom långbollar från yttermittfältarna mot ensam forward samt genom några hörnor och frisparkar.

Andra halvlek startar som första halvlek slutade, ESK trummar på men i den 57:e matchminuten får Sollentunas anfallare Micheal Allyn deras hittills farligaste målchans men bollen går strax över mål. Några minuter senare byts Strok ut och in kommer Alexander Alan, Alan tar Emehs plats som yttermittfältare och Emeh tar plats som innermittfältare. I 75:e matchminuten rycker Jimmi Kristiansson och kommer ensam med målvakten men tyvärr går bollen rätt på målvakten. 2 minuter senare skjuter Tom ett hårt skott på mål som målvakten tippar till hörna, hörnan nickas ovanför. I 81 matchminuten byts Mattias Kjellman in och ut går Jimmy, ESK fortsätter rulla boll på den ojämna planen och Sollentuna ser tröttare och tröttare ut. Vi ESKare börjar känna lite beskvikelse över att vi "bara" skulle ta hem 1 poäng i en match vi borde vunnit med tanke på att man var det bättre laget sett över hela matchen. I 90:e matchminuten nickar då före detta ESK spelaren Kushtrim Trimi in bollen och Sollentuna tar ledningen med 1-0. ESK fortsätter trycka på men får ingen utdelning, ESK förlorar matchen med 1-0.

Måndagen den 9 maj kl 19:00 möter ESK Gamla Upsala SK på Enavallen, välkomna!

Posten senast uppdaterad 17 jan 2012 kl. 11:58

51