Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
795
4dfe162d5ba2d38edc0976f25a2dfa7b
Tillbaka (UPD: 2013-08-13 07:44:04)

Förlust mot Sollentuna

Startelvan var den vanliga med undantaget för skadade Rasmus Fries som ersattes av Muhammed Ibrahim:

Gustaf Persson
Markus Ahosson(70 Victor Swärdh)-–Pelle Bodin-–Calle Söderberg-–Nicklas Eriksson
Patrik Lundemo(60 Ahadjie Drammeh)--Muhammed Ibrahim--Linus Bylin--Alexander Persson-Njie
Emil Ekström(80 Kushtrim Trimi)--Filip Norell

Ett blekt ESK orkade inte stå emot ett offensivt hemmalag. Domaren lade matchen på en hög nivå där det tilläts många hårda närkamper och det mesta var tillåtet bara man kom ut med boll vilket resulterade i dålig stämning som resultat.

ESK hade fyra perfekt slagna hörnor av Alex i inledningen som resulterade i några halvchanser. Nicklas hade en nick strax över i 8:e matchminuten och Emil var nära att peta in bollen när den rullade på mållinjen strax därefter. I den 22:a minuten avancerade Sami Nador över hela planen, hårt uppvaktad av Filip Norell, men ändå lyckades han sticka in bollen till Sebastian Lindberg Gumpfer som behärskat placerar bollen vid bortre stolpen, 1-0. Planens dominant var Sollentunas Allie Marah som behärskade mittfältet och fördelade precisa passningar till forwards. 1-0 i paus.

I den andra halvleken fick ESK mer att säga till om, Linus och Alex fick mer tid att bygga anfall. Markus Ahosson hade en perfekt överlappning men hans skott täcktes ut av SFF-målvakten. I den 60:e utgick Patrik Lundemo och in kom Ahadjie Drammeh. Hemmalaget hade ett antal hörnor i andra och i den 66:e kunde David Gustavsson tåa in 2-0 i kalabaliken efter ett långt inkast. Efter 70 minuter går ESK ner på trebackslinje. Markus ut och Victor Swärdh in. ESK ökade trycket men öppnade samtidigt för vassa kontringar. Emil Ekström ut och in med energi i form av Kushtrim Trimi med 10 minuter kvar.
I slutminuterna genomförde SFF ett mönsteranfall där man kom runt på högerkanten och passade in från kortlinjen till Owin Omoduemuke som från nära håll inte kunde missa. En tveksam frilägesutvisning åsamkades Pelle Bodin i den 90:e minuten. Matchen slutade 3-0 till Sollentuna.

Då Pelle Bodin drog på sig ett rött kort så är han avstängd i fredagens match mot GUSK, det gäller även Filip och Emil som drog på sig sitt andra gula kort och är därmed avstängda. Nya tag mot GUSK.

Bilder från matchen finns på vår Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 13 aug 2013 kl. 07:44

51