Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
786
0fbbc6134c07aa6be12ca2f6d9a12876
Tillbaka (UPD: 2013-07-28 21:30:22)

Förlust mot topplaget Akropolis

Akropolis – ESK, 4-1

Hemmalaget inleder metodisk och vårdar boll på den perfekta gräsplanen. Deras anfallare skapar problem för ESK:s försvar. Attackerna kommer både på kanterna och via instick på snabba rörliga anfallare. Matchens dominant, Robin Palacios dribblar förbi gästernas högerförsvar i den 19:e minuten och på kortlinjen levererar ett hårt flackt inlägg som Goran Cuckovic kommer en dm före Calle Söderberg med pannan otagbart i mål.

I den 43:e minuten genomförde hemmalaget en  ”handbollsupprullning” där Adrian Pettersson kunde pricka in 2-0 omarkerad från 15 meter.

ESK hade inte så mycket boll. Men Philip var igenom hårt markerad och sköt i ribban. En nick på mål men mer orkade man inte med.

Akropolis starka rutinerade lag gav inte gästerna mycket andrum. I så gott alla närkamper kom hemmalaget ut med boll och kunde vända spelet på rappa spelbara anfallare.

Akropolis fortsatte på samma sätt i andra halvlek. Tack vare Gurras tre frilägesräddningar kunde siffrorna hållas nere. Men i 66:e minuten hade Robin show nu på högerkanten, och levererar ännu ett hårt flackt inlägg som Giannis Thsombos skarvar in i bortre burgaveln. 3-0.

Det fjärde hemmamålet kommer två minuter senare återigen Adrian Pettersson (AIK) som efter ett mönsteranfall fick ett instick helt fri och satte den behärskat i bortre burgaveln.

Nu verkar hemmalaget lite nöjda och gästerna får mer boll i hettan. I den 71:a lyckas Philip störa ett hemåtpass i hård närkamp så bollen seglar över en utrusande målvakt. I öppet mål rullar han in tröstmålet. Alexander Pettersson (62), och Markus Ahosson (73), gör pigga inhopp på slutet.


Fler bilder från matchen kan du se på ESKs Facebooksida.


Posten senast uppdaterad 28 jul 2013 kl. 21:30

51