Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
850
613ddc3476f71c4ba5b896f3e780222e
Tillbaka (UPD: 2014-03-24 09:48:05)

Förlust mot UIF

Första halvlek var rätt händelsefattig, böljande spel där målchanserna var få, UIF får en dubbelchans på hörna där ESK rensar och Trimi blir strax innan halvtidsavblåsning friställd i motståndarens straffområde men avslutet nickas utanför.

Under andra halvlek har ESK en bra halvtimme men utan att skapa några större farligheter framåt, sista 15 minuterna tar UIF över mer av spelet och kan göra 0-1 och 0-2 innan avblåsning. 

ESKs assisterande tränare Oscar Norrby kommenterar: -Vi är nöjda med 1/3 av matchen, den mittersta. Därinnan är vi för omständliga, känns inte riktigt påkopplade och tar många felbeslut, varför vi kommer in i matchen fel. I slutet på första och inledningen (15-20) av andra ser det bättre ut, vi hittar rätt i presspelet, får mer boll och växer mentalt under den perioden. Med 15 minuter kvar kommer 0-1 på hörna där de får chansen 4 ggr om i straffområdet, lite typiskt för vårt unga lag, den bollen ska bort mycket tydligare och tidigare. Tyvärr medför det sedan att vi faller tillbaka mentalt, blir lite ängsliga och stressade i spelet och faller igenom istället för att jobba vidare med vår idé. Sista 15 blir då helt och hållet UIFs där de till slut även gör 0-2 på nick när deras forward blir helt friställd i straffområdet. 

Det är en process för oss och det här unga laget att hitta kontinuitet och trygghet i vårt spel, nu hade vi dessutom några nya ungdomar i spel vilka givetvis måste få lite tid på sig. Tyvärr lyckades vi bara under 1/3 av den här matchen, men det finns ingen anledning att stressa upp sig utan tvärtom bara jobba vidare med det vi har påbörjat. De sista träningsveckorna har varit bra så vi är ändå optimistiska!

Glädjande var att Hampus Wahlberg gjorde en stark insats i målet, han som många andra har gått framåt under vintern. 

Tyvärr har vi inga bilder från denna match, men gå med i ESKs Facebooksida för att hålla dig uppdaterad!


Nu på onsdag väntar en nyinsatt träningsmatch, mot Romfartuna GIF. Matchen startar klockan 19:30 på Ringvallen IP i Västerås. 

Posten senast uppdaterad 24 mar 2014 kl. 09:48

51