Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
934
e784ba8e334cc86ed6ebf86f6cb36c0e
Tillbaka (UPD: 2015-08-01 18:15:54)

Full pott igen!

Laget:

Gustav, Pontus, Mattias, Jocke P, Simon O, Alan, Bruno, Muhammed, Piispanen, Putte, Adrian B. 
Piispanen fick bryta pg a lårkaka efter 20 min, Tosse in.
Jocke ut halvskadad i den 60:e. Lukas N in.
Berglund ut i 80:e, Martin in.

Det var ganska jämnt i början, men i den 29:e minuten rullar Putte in bollen mellan benen på målvakten i GUSK efter lite flipper i straffområdet. Två frilägen och flera halvchanser fram till halvtid. Putte och Pontus helt fria. Gurra missar en utrusning och bollen rullar mot mål. Men dessbättre rusar en gulsvart anfallare från offsideläge och tåar in bollen, bortdömt. Ett antal hörnor skapas men ESK går till halvtidsvila med en 0-1 ledning.

I den andra halvleken etablerar ESK spelet i den sista tredjedelen. Alan, Bruno och Mohammed dominerar med sitt energiska spel med hög press. Putte och Berglund sätter fast bollen och skapar ett hårt tryck mot GUSK-försvaret. Bruno hittar en lucka i försvaret och prickskjuter in 0-2. Nu tar gästerna över alltmer. Ett otal chanser och slarviga avslut. Pressen fortsätter, i den 75:e minuten gör Adrian Alan 0-3 på en retur efter en fin kontring där Putte fintar sig loss och skjuter i målvaktens vänstra stolpe. Bra spelvändning och breddning. GUSK orkar inte stå emot den våldsamma pressen. Mittfältarna tar alla andra och tredjebollar. Två minuter senare fyller Pontus upp på högerkanten, som så många gånger tidigare, och efter lite väggspel kommer han fram en meter från kortlinjen och dundrar in 0-4 i nättaket vid första stolpen.

GUSK hängde med inledningsvis men ju längre matchen led tog gästerna över alltmer. ESK:s försvar höll tätt hela matchen. Gustav behövde bara göra några enstaka ingripande. ESK hade full koll och tog en välförtjänt trepoängare.

Bilder från matchen kan du se på vår Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 1 aug 2015 kl. 18:15

51