Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1048
b03b052f6e332c02e2c067594a39f076
Tillbaka (UPD: 2017-06-18 10:39:17)

Full pott och tätkänning!

Det var två lag med lika många inspelade poäng som skulle mötas, en trepoängare och man kunde göra ett ryck i tabellen. ESK tog chansen och första halvlek spelade ESK riktigt underhållande fotboll.
 
Laget:
Gustaf Persson 
Pontus Lundén 
Martin Lönneberg
Patrik Lundemo
Ali Daher 
Alexander Persson Njie
Mohammad Ibrahim
Tosse Larsson(74)
Calle Söderberg  
Bruno Dal Monte 
Joakim Pettersson 

Byten:
Willy Wickman(74)


ESK startade matchen med bra press, i 11:e matchminuten vänder Mohammed upp i straffområdet men avslutet går på målvakten som plockar. I 14:e matchminuten får ESK en straff då Pontus blir neddragen i straffområdet, Mohammed är säkerheten själv och det är 1-0. Ett par minuter senare bjuds vi på riktigt finspel i sommarvärmen, Ali passar Pontus som passar snett inåt till Putte i straffområdet, men Puttes avslut går strax utanför målvaktens högra stolpe. Efter en halvtimme spelad gör Österåker sitt första byte. ESK pressar Österåker som mest får jaga boll. Så i den 38:e matchminuten, en snål hemåtpass från Österåker framför Puttes fötter, han får på ett bra skott men rakt på målvakten.

I andra halvlek är det mer Österåker än i första, tar sig lite närmare ESKs straffområde men de stora farligheterna uteblir. Med ca 20 minuter kvar av matchen så gör gästerna ett byte, även ESK. Tosse ut och Willy in. Österåker fortsätta att pressa, matar in bollar i straffområdet men de giftiga avsluten uteblir. Med 10 kvar så gör Österåker sitt tredje byte. Med några få minuter kvar av matchen får Lundemo ett friläge då han rundar målvakten men en försvarare räddar till hörna. På efterföljande hörna nickar Ali i mål och det är 2-0! I 89:e har Österåker ett ribbskott som räddas till hörna.

ESK vinner matchen och det är nu endast 4 poäng upp till kvalplatsen.

Bilder från matchen kan du se på ESKs Facebooksida.


ESKs nästa match spelas måndagen den 26 juni då man möter Heby på Tegelvallen.

Posten senast uppdaterad 18 jun 2017 kl. 10:39

51