Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
571
be4871e9f4f25aaf830d0803c6453ac5
Tillbaka (UPD: 2012-04-03 07:56:16)

Funktionärsträff

Arrangemanget innefattar att hantera biljetter, läktarservice, entréer, lottförsäljning, kiosker, media, publikevent, sekretariat, speaker, sponsorbyn/klubbhuset, säkerhet, reklamskyltar, bollpojkar, bårbärare, domarna, gästande lag och ibland även deras supportrar. Runt 30 personer kommer att krävas och vid några högriskmatcher av derbykaraktär mot Syrianska, VSK och Sirius kommer även hjälp från polisen att behövas vilket inte alls var fallet förra året i division 2.

Kenth Hyttsten redogjorde för den organisationsplan som Svenska Fotbollsförbundet kräver för spel i division 1 och framför allt för den evakueringsplan som erfordras i fall av nödläge. Under informationen kunde deltagarna njuta av kaffe, dryck och en god smörgåstårta gjord av May-Britt Söderholm, tidigare kallskänka på Tammerfors Konditori och arbetade även med framlidna Doris Svensson på cafeterian, Nämndhuset under många år.
  
En livaktig och framgångsrik verksamhet är helt och hållet beroende av många ideella krafter och ESK har under 2011 kunnat åtnjuta ett ökat intresse för dessa insatser via 7*10-gruppen och nya funktioner som webredaktion och ny hemsida, bilpool, torsdagsspisning efter träning, straffsparkstävling i periodpaus, ESK Golfen m m.

Det som närmast förestår är Kickoff med sponsorer, ledare och spelare den 12 april på Västerledsskolan med traditionsenlig pyttipanna och någon intressant gäst.

Välkommen till seriepremiären på Enavallen den 16 april, besök gärna hemsidan www.ESK.nu regelbundet för aktuella nyheter.

Posten senast uppdaterad 3 apr 2012 kl. 07:56

51