Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
860
899b933afd923f0433c7a8d3a6e97a43
Tillbaka (UPD: 2014-04-24 13:32:12)

Hemma på riktigt!

Detta år är IK Fyris andra år i Division 3, förra året slutade med en mittenplacering i tabellen. IK Fyris har precis som ESK två inledande förluster i serien, 6-1 mot Vallentuna samt nu senast 1-2 mot Sundbybergs IK. Matchen mot Sundbyberg beskrivs som att IK Fyris de första 20 minuterna pressade högt och aggressivt med mål att trycka ner Sundbybergs IK långt ner på egen planhalva. Sundbyberg blev då stressade och hade svårt att få igång ett kontrollerat uppbyggnadsspel. Efter ungefär 20 minuter började IK Fyris press att avta varav Sundbybergs IK kunde börja spela mer kontrollerat och arbetade sig in i matchen. Alla tre målen kom till under andra halvlek. I slutet på matchen fick IK Fyris Fredrik Johansson syna det röda kortet och är därmed avstängd i matchen mot ESK på söndag.

För ESKs del så är alla spelare i dagsläget tillgängliga, förutom Markus Ahosson, Calle Söderberg och Wiktor Svärdh som rehabtränar.

Oscar Norrby kommenterar: -Vi har tränat på Enavallens C-plan den här veckan och ska spela helgens match på Enavallen vilket känns inspirerande! Vi hoppas såklart kunna göra Enavallen till vår borg. Planen ser finare ut än på länge tack vare den milda vintern, hoppas bara att den kan klara av allt matchande som är planerat dit under säsongen 2014. 

Vad gäller träningsinnehållet jobbar vi vidare med samma fokus, Vi har pratat om att det är viktigt att resultaten inte påverkar vår prestation och noggrannhet i träning och match. Det är många nya och unga spelare, jobbar vi bara vidare och behåller lugnet kommer det bli bra det här!

Boka in söndagen den 27 april, avspark 16:00 på Enavallens A-plan. Match mot IK Fyris och det äntligen på riktigt gräs!

Posten senast uppdaterad 24 apr 2014 kl. 13:32

51