Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1089
58bae9186659840d25b2b9f6e59e8467
TillbakaMartin Andersson, här i ESK dressen. (UPD: 2018-04-20 07:34:37)

Martin Andersson, här i ESK dressen.

Hemmapremiär!

Tjugo man på torsdagsträningen och intensiv kvalité i högt tempo. Ändå går fyra ordinarie startspelare på rehab. ESK inte bortskämt med bred trupp i premiären.

Truppen från premiären i Uppsala intakt. Lite småskador men alla spelbara, dessutom är de två Amerikanerna Tristan Korras och Chester Castellaw spelklara. 

Tristan kvick och allround i offensiv och defensiv. Chester en teknisk man-man spelare med offensiva kvalitéer. De kommer att tillföra teknik, rutin, speed och attityd. Till truppen ansluter även Hugo Rödlund och Jonathan Böckert.

Martin Andersson var inte nöjd med insatsen i premiären trots vinst. Finns mer att ta ut. Några ligger efter med träningen så det kan bara bli bättre.

Tyvärr blir premiären på Korsängens konstgräs. Vi lär få vänta på premiären på Enavallen. Kanske mot Syrianska Kerburan den 19 maj. 

Gästande Heby AIF som tränas av förre ESK tränaren P-Å Svärd vann sin hemmapremiär mot ovan nämnda lag. 1-0 på straff i 90:e minuten. Dessvärre bröt deras lagkapten Jonas Ahlin benet i en närkamp. 

HAIF har tappat en del spelare och fått några nyförvärv. Den mest meriterade är Sunday Bale, en div 1-spelare som skall bättra på offensiven som varit deras svaghet. 23 mål på 22 matcher. 

Martin tror det blir ett helt annat spel mot Heby än mot Uppsala Kurd. De gnuggar och kämpar i 90 minuter i de matcher vi mött dem säger han.

Nya regler i år för byten. Fem man på bänken och vid tre byten kan alla bytas in. En möjlighet Martin inte tycker är alltigenom positiv. Det är inte givet att fräscha inbytta kommer in i matchen för att bidra.

Välkomna ner till Korsängens konstgräs i morgon lördag kl 13. Var beredd med kontanter eller Swish. Förutsättningar med högt underhållningsvärde finns i försommarvädret.

Posten senast uppdaterad 20 apr 2018 kl. 07:34

51