Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
394
e0474f066badd265376430eee6093179
Tillbaka

Inför ESK-BKV Norrtälje

BKV Norrtälje är i år nykomlingar i serien efter att dom förra året vann Div3 Norra Svealand, mycket tack vare deras anfallare Andreas Bellander och Tobias Lindström som stod för över hälften av lagets mål, 16 resp 13 stycken. Till laget har man i år bla värvat den rutinerade mittfältaren Martin Ekström, med drygt 150 matcher i Superettan och Allsvenskan på meritlistan. Norrtälje har inte vunnit en enda match på bortaplan, 1 oavgjord och 4 Förluster. Hela 16 mål har dom släppt in på bortaplan. I april vann man mot Hammarby med 1-0 i Svenska cupen, i omgången därefter blev man utslagna efter att ha förlorat mot IFK Norrköping med 3-4. BKV Norrtäljes anfallare Andreas Bellander stod för 3 av dessa 4 mål. I Div2 är deras bästa målskyttar så här långt även i år Tobias Lindström(4 mål) och Andreas Bellander(3 mål). Senast så spelade BKV Norrtälje 2-2 hemma mot Rotebro IS.

ESK är inne i en positiv trend, 3 raka vinster och man är dessutom ännu obesegrade på hemmaplan i serien. Micael Tuhkanen blev skadad i matchen mot Falun men är klar för spel till denna match, Joel Rajalakso är fortfarande osäker då han känner av sin skada lite, Emil Strok är sjuk. Rasmus Fries spelade igår juniorallsvenskan för ESK där han blev 2 målsskytt, han fick en lättare skada sent i matchen så det är oklart om han kommer till spel. Det vore en fanstastisk avslutning innan sommaruppehållet att vinna denna match och därmed fortsatt vara obesegrade på hemmaplan samt att man behåller topplaceringen i tabellen.

Match: ESK-BKV Norrtälje
Tid: Onsdagen den 22 juni kl 20:00
Plats: Enavallen

Straffsparkstävling i periodpausen, 20:-/lott eller 3 st för 50:- inklusive matchprogram, dragning sker under 1:a halvlek, 5 st straffläggare

Sponsor:

ICA MAXI Enköping

3 st fina priser

PS. Köp gärna även en 50/50-lott
20:-/lott

Välkommen!

Posten senast uppdaterad 16 jan 2012 kl. 13:49

51