Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
400
40ec470820b1a2e50e3cde7ae48863cc
Tillbaka

Inför ESK-Strömsbergs IF

Förra året var Strömsbergs IF nykomlingar i Div2 Norra Svealand och man kom överraskande på en tredjeplats, årets målsättning är att vara ett topplag. Efter 7 spelade omgångar så har inte Strömsbergs IF förlorat en enda match, ESK har å andra sidan inte förlorat på hemmaplan i år så detta kan bli en intressant match. Strömsberg har idag 2 poäng mer än ESK, man har spelat oavgjort i de två senaste matcherna(Strömsbergs IF-Rotebro 0-0 och BKV Norrtälje-Strömsbergs IF 1-1), dessförinnan vann man mot Falu FK med 3-0. Strömsbergs bästa målskytt är Björn Berglund som så här långt har gjort 4 mål.

ESK kommer härnäst från bortamatchen mot Sandvikens IF, en match där ESK i första halvlek slarvar och inte alls kommer in i matchen men som i andra halvlek klart dominerar. ESK hade till den matchen många sjukdomar och skador, i dagsläget ser det bättre ut för några spelare medan andra sjuknat in. Vi får hålla tummarna att spelarna blir krya tills på söndag.

Match: ESK-Strömsbergs IF
Tid: Söndagen den 5 juni kl 17:00
Plats: Enavallen

Straffsparkstävling i periodpausen, 20:-/lott eller 5 st för 100:- inklusive matchprogram, dragning sker under 1:a halvlek, 5 st straffläggare

Sponsor:
Byggmax

3 st fina priser

PS. Köp gärna även en 50/50-lott
20:-/lott eller 5 st för 100:-

Välkomna!

Posten senast uppdaterad 16 jan 2012 kl. 15:08

51