Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
354
5d9c6647d4a674bab3a798ac66a79ce8
Tillbaka

Inför Kvarnsvedens IK-ESK

2010 placerade sig Kvarnsvedens IK 1:a i Division 3 Södra Norrland och man avancerade därmed till Div2, det blev en kort sejour då man hittills i år endast samlat ihop 9 poäng och ligger hopplöst sist i serien. De är därmed redan klara för Div3 nästa säsong. I sin senaste match mötte man Falu FK, en match man förlorade med 3-1, dessutom drog mittbacken Björn Jonasson på sig ett rött kort så han är avstängd i morgon. I april då Kvarnsvedens IK gästade Enavallen vann ESK med 2-1. Kvarnsvedens bästa målskytt är Per Fyhr med 9 mål gjorda.


I ESKs senaste match krossade man Sollentuna United med hela 5-0. I laget är humöret på topp och man har haft bra träningar under veckan. Philip Zamayeri som var borta i matchen mot Sollentuna då han haft känningar i en fot han har tränat under veckan men det är ännu oklart om han kommer att spela i morgon. Alexander Alan är skadad.

Toppen mot botten, en enkel match? Nej knappast, det gäller att ESK står på tå och inte underskattar sitt motstånd. Sandvikens IF, ESKs enda hot i kampen om förstaplatsen och spel i Div1 nästa säsong möter på söndag Strömsbergs IF hemma på Jernvallen.

Match: Kvarnsvedens IK-ESK
Datum: 2011-10-01
Tid: 15:00
Plats: Ljungbergsplanen, Borlänge


Vi vill rikta ett stort tack till vår sponsor Helenas kök & catering som efter morgondagens match bjuder ESK spelarna på mat.

Posten senast uppdaterad 12 jan 2012 kl. 13:59

51