Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
616
ad54c9465d614e2168c20a13dbf0a8c0
TillbakaRasmus Fries (UPD: 2012-06-05 08:27:24)

Rasmus Fries

Inga poäng mot ÖFK

Startelvan:
Markus Hedström
Philip Zamayeri, Robert Kjellman, Dillan Ismail (provspel), Thom Thom Nodén NodénR
Ernesto Ferreira & Linus Bylin & Alex Persson-Njie, Jordan Seebrook.
Erik Andersson & Joel Rajalaksopå topp.

 
Spelet börjar rätt så jämnt, men i 5:e minuten orsakar Alex Persson-Njie en frispark 3 meter utanför straffområdet. ÖFK's Jonas Desai slår den rätt in i mål utan att Markus hinner reagera alls. I 11:e minuten passar Tom Nodén en fin passning till Alex Persson-Njie som skarvar fint vidare till Erik Andersson men anfallet blir resultatlöst. I 13:e minuten slår Tom Nodén en fin passning till Jordan, men resultatlöst även denna gång. Därefter går spelet fram och tillbaka utan några heta chanser för något av lagen.
I 21:a minuten gör ÖFK's David Accam några farliga dribblingar och men skottet räddas.. Men i 24:e minuten är det dags för 0-2 efter uppspel på högerkanten av Jamie Hopcutt och inspel till Jonas Desai som återigen blir målskytt och sätter skottet otagbart för Markus.
Några minuter senare i 27:e ökar ÖFK på ledningen till 0-3 genom David Accam i ett mycket snygg anfall och ett skott utan chans för Markus. Men så i 30:e minuten är det äntligen dags för Joel att göra sitt första mål för denna säsong, på en snygg vändning i straoffområdet och ett skott förbi målvakten, 1-3. Målet tog verkligen bort känslan av att matchen redan var punkterad. Det kändes som en oerhört viktig reducering. I 35:e minuten har Matthew Barnes-Homer lekstuga och snurrar upp Esk's försvar totalt, men det redde ut sig. Kjellman står i vägen. Tom Nodén gör en stund senare en fin genomlöpning och skjuter ett hårt skott som målvakten tippar till hörna. I 43:e minuten byts Jordan ut och in kommer Rasmus Fries.

I andra halvleken har Rasmus Fries, Joel och Erik ett par fina kombinationer och i den 50:e minuten gör Joel sitt andra mål för dagen med en hårt vänsterkott i borte gaveln. Härligt. Nu var det kontakt. Men redan i 57:e minuten dribblar ÖSKs David Accam igenom alla i försvaret och sätter 2-4. Minuten efter gör Linus ett felpass och David Accam gör sånär ytterligare ett mål men skottet blockeras av Kjellman.
I 66:e minuten kommer Matthew Barnes-Homer loss på högersidan och slår ett fint inlägg till David Accam, matchens lirare, som sånär nätar på nytt. I samma minut får Rasmus Fries en varning sedan han onödigt klackat bort bollen efter en duell.

Efter 73 minuter bytas Alex Persson-Njie ut och in kommer Daniel Åhlund som har några fina kombinationer med Rasmus Fries vilka resulterar i ett par farliga hörnor. I 79:e så byts även Ferreira ut och in kommer Kevin Sharro som också också han får till några hörnor, t ex i 85:e minuten då Dillan & Kjellman hindrar varandra till att nicka på mål. I 92:a minuten får ÖFK's målvakt en varning för maskning, men matchen slutar rättvist 2-4. ÖFK gjorde ett mycket starkt intryck.
 
Det var kallt och dåligt väder med en publiksiffra på endast 499 personer vilken säkert reducerades en hel del av det blöta vädret.

Vem i ESK tyckte du gjorde bäst ifrån sig? Rösta fram matchens lirare, klicka här.

Bilder från matchen finns på ESKs Facebooksida.

Klipp från matchen:

Posten senast uppdaterad 5 jun 2012 kl. 08:27

51