Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
411
1612714e4a26c76af57039b63c7d158e
Tillbaka

Kamp om serieledningen på Enavallen!

Ikväll möts ESK och Gusk på Enavallen, vinnande lag rycker då ifrån lite i toppen. Gusk har fått en bra start på säsongen, man har tagit 7 poäng på 3 matcher och ligger 1 poäng före ESK i tabellen.

Gusk tränas av förre ESK tränaren Ramin Kiani, han gör sitt andra år i Gusk. Förra året slutade Gusk på en 6:e plats i div2. Gusk har till denna säsong tappat 6-7 spelare men det har tillkommit några nya. Gusk uppges spela med ett kompakt försvarsspel och satsar på att ställa om på kontringar samt att dom är skickliga på fasta situationer. Gusk har avgjort sina 3 seriematcher genom sena mål så det gäller att ESK är vakna ända till domaren blåser av matchen.

ESK har 2 vinster och 1 förlust så här långt och ligger nu på en andraplats i serien, senaste matchen mot Sollentuna förlorade man med 1-0, snopet då ESK hade flest målchanser. Inga nya skador har tillkommit i truppen, Emil Strok och Per Bodin har varit sjuka i veckan men är åter till matchen. Alexander Persson-Njie är åter i träning efter sin fotledsskada men han är troligen inte klar för spel.

Match: ESK-Gusk
Tid: Måndagen den 9 maj kl 19:00
Plats: Enavallen

Posten senast uppdaterad 17 jan 2012 kl. 11:55

51