Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1055
657559ac39b17e8b64853bdd47f1b483
Tillbaka (UPD: 2017-08-05 18:35:58)

Nioende raka!

Laget:
Gustaf Persson 
Pontus Lundén 
Adrian Berglund(57) 
Jonatan Åhlin 
Patrick Lundemo 
Alexander Persson Njie 
Tosse Larsson 
Willy Wickman(77) 
Carl Söderberg 
Bruno Dal Monte(77) 
Joakim Pettersson 

Byten:
Gabriel Westergren(57) 
Joakim Reutfors(77) 
Alexander Jemtå(77) 


ESK övertygade nu senast mot topplaget Täby och så även idag mot Märsta. Mot Märsta började det trevande, Njie höll sånär på att runda målvakten i inledningen men sen var det kamp utan några större farligheter åt något håll de första 20, men i den 25:e matchminuten tog ESK ledningen genom Lundemo, 1-0. Tre minuter senare ställde Märsta om snabbt, ett avslut från distans som inte var några problem för Gurra i mål. Det dröjde sedan till matchminut 40 innan ESK utökade ledningen, Lundemo spelade in till Jonte vars avslut gick på målvakten som lämnade retur och då gjorde han inga misstag, 2-0. Märsta såg tröttkörda ut, orkade inte jobba hem så det var bra nära att ESK kunde utöka sin ledning innan halvtidsvilan, men resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek hinner bara starta så har Tosse ett tungt avslut som går strax utanför målvaktens vänstra stolpe. Calle har därefter ett skott som går strax över mål efter en hörna. I 52:a gör Märsta sitt första byte. Tio minuter in i andra halvlek så sätter Njie 3-0 till ESK efter passning från Lundemo. I 57:e tvingas Berglund till byte efter att ha slagit ihop med en Märstaspelare och gjort illa knät, ersätter honom gör Gabriel Westergren(född -00). Med en timme spelad har Tosse ett skott i stolpen, Lundemo sätter bollen i mål men målet blir avblåst då linjemannen sett att bollen tagit på en arm. ESK har mycket boll. I 63:e gör Märsta sitt andra byte. I 73:e får Willy en dubbelchans, ytterligare ett avslut som målvakten lämnar retur på vilket ger Willy en ny chans men målvakten plockar. I 77:e byts Bruno och Willy ut och in kommer Reutfors och Jemtå(född -01). Två minuter senare sätter Lundén 4-0 på en hörna. ESK slappnar av lite för i 81:a och 90:e reducerar Märsta, 4-2. I 91:a sätter Reutfors spiken i kistan då han gör 5-2 på ett inlägg från Åhlin. 

ESK hade kontroll och tog en betryggande 5-2 seger mot Märsta. ESK har nu gjort 11 mål på två matcher med 6 olika målskyttar.

Bilder från matchen finns att se på ESKs Facebooksida.


ESKs nästa match spelas nästa lördag borta mot Vallentuna, matchstart 14:00 på Vallentuna IP.

Posten senast uppdaterad 5 aug 2017 kl. 18:35

51