Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
628
3d310edff7eca3f64303b8f83af44327
Tillbaka (UPD: 2012-07-01 17:23:31)

Nytt nederlag!


ESK ställer upp med följande lag.

Gustaf Persson, Rasmus Fries, Dillan Ismail, Tom Node´n, Michael Tuhkanen, Linus Bylin, Alexander Persson Njie, Robert Kjellman, Daniel Ålund, Erik Andersson samt Joel Rajalakso.

Matchen startar och spelet är väl inte det skönaste man sett på Vallen men ESK försöker, City drar ner på tempot och det fattas även detaljer i spelet som ska göra det lilla extra, långa bollar hela tiden som inte går någonstans egentligen.

Spelet går fram och tillbaka men en försvarsmiss i 31 minuten gör så att Eskilstunas Filip Rogic kan nicka in 0-1 helt otagbart för Gustav Persson. I 40 minuten har Joel helt öppet mål men slår bollen över ribban. I 58 minuten får Joel lämna för Jordan Seabrook och då som förväntat få ett bättre tryck på City och Jordan lyckas få bollen i mål men då är det offside.

Det händer inte så mycket i matchen, spelet blir för långt och City kan plocka ner ESK´s långbollar mest hela tiden. I 77´minuten kommer Emil Strok in i stället för Daniel Ålund som verkar trött i sitt agerande efter många löpningar.

ESK trycker på för en kvittering men domaren blundar för en solklar straff i 91 minuten samt att Erik dessutom bommar öppet måli momentet efter. Eskilstuna vinner med 0-1 och ESK´s mardröm fortsätter.

Vilken spelare i ESK tycker du var bäst? Rösta här.

Bilder från matchen finns på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 1 jul 2012 kl. 17:23

51