Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1097
a578a7ea3d6e318b50cdb6b6f788f7fa
TillbakaJonte Åhlin (UPD: 2018-04-28 19:53:24)

Jonte Åhlin

Oavgjort mot Vallentuna

Laget:
Gustaf Persson
Pontus Lundén
Martin Lönneberg
Adrian Alan(84)
Tristan Korras
Jonatan Åhlin
Patrik Lundemo
Willy Wickman
Jocke Pettersson
Hugo Östlund-Rödlund(30)
Jonathan Böckert

Byten:
Adrian Berglund(30)
Alexander Persson-Njie(84)


Skador och sjukdom i veckan innebar att ESK inför denna match fick stuva om lite i startelvan. Gustaf var tillbaka i mål, Andreas "Tosse" Larsson skadad så Tristan fick flytta ner från mittfältet och ta backplatsen. Alexander har varit sjuk i veckan och startade på bänken, Adrian Alan in på hans plats. 

Vallentuna var riktigt bra, snabbt och säkert bolltrillande, ESK fick som omväxling jaga en hel del boll under denna match. Men det var ändå ESK som tog ledningen genom Böckert som i den 11:e matchminuten kryssade sig mellan Vallentunas backlinje och säkert placerade bollen i mål, 0-1!

Tyvärr var man inte på sin vakt utan Vallentuna ställde snabbt om spelet till en target player som fick fram en fot och lobbade bollen över en utrusande Gurra, bara 1 minut efter ESKs ledningsmål. Surt!

Vallentuna fortsatte att ha mycket boll men hade svårt att komma till några farliga avslut. ESK hade genom Böckert en bra chans med en kvart spelad men avslutet gick över.

Med halvtimmen spelad så tvingades Hugo till ett byte pg a skada(foten), ersatte honom gjorde Adrian Berglund.

Två minuter senare presenterade sig Alan, en frispark som han sköt direkt i mål, ESK hade tagit ledningen igen! 1-2.

Vallentuna startade andra halvleken i lika högt tempo som i första, stort bollinnehav, men den farligaste målchansen hade ESK med en dryg timme spelad. En frispark där ESK hade en trippelchans att utöka sin ledning, första skottet gick rakt på målvakten som lämnade retur, andra och tredje skottet på ett Vallentunaben innan de lyckades rensa.
 
I 77:e matchminuten kvitterade Vallentuna. Ett vackert mål, inlägg från kanten och en språngnick. Otagbart för Gurra. 2-2. 

I 84:e byts Alan ut och in kom Njie. Vallentunas press avtog de sista 10, ESK pressade, hade ett par bra chanser. Lundemo nära att nå ett inlägg framför mål med pannan. I 89:e hade Åhlin en chans men från nära håll nickade han över mål. Även Böckert hann med ett avslut men över mål. 

Precis innan domaren blåste av tillställningen så hade Åhlin en riktigt bra chans men sköt stenhårt rakt på målvakten. Matchen slutade 2-2.


Bilder från matchen finns på ESKs Facebooksida.


På lördag spelar ESK hemmamatch och det mot Märsta, matchstart 14:00. Välkomna!

Posten senast uppdaterad 28 apr 2018 kl. 19:53

51