Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
954
79371b9898a94f81e2ce859795aa4967
Tillbaka (UPD: 2015-10-27 19:15:24)

Olles hörna #10

Sällan har ett supporteråtagande blivit mer lyckosamt än det jag förunnades.

Fick nämligen hedersuppdraget att följa ESK på klubbens webbsida ”Olles hörna”.  - Ja, men jag kan inget om sparkboll, invände jag, men uppdragsgivarna tyckte det räckte om jag skrev.

Och visst räckte det. Ända upp till en högre division. ESK-grabbarna – Era Super-Killar – har gjort en lysande kvalomgång, helt i enlighet med mina skämtsamt framlagda tre förslag:
  1. Gör flest mål
  2. Vinn alla bolldueller
  3. Använd division fyra som studsmatta för språng upp i högre divisioner.
Och på den vägen är det efter den senaste rysaren/målkalaset 7-1 på Gotland mot Fardhem-Garda, där dels ESK var beroende av att Uppsala-Kurd spöade Spånga, dels att ESK gjorde fyra mål mer än Uppsala-Kurd. 
Martin Andersson, ESK-tränaren, skrattar gott när jag grattar honom för framgångarna i allmänhet och för att laget följt mina råd i synnerhet.
Martin vet att tyngre uppgifter väntar i division tre, men anser att ESK-grabbarna är rustade. Tack vare att det är unga killar växer laget både fysiskt och mentalt. Martin är hyfsat optimistisk beträffande återväxten. Det finns flera spirande talanger som upptäckts, t o m bland tonåringar födda år 2000.
Och Martins ambitioner är att öka träningsvolymen ännu mer.
-Ja, även om vi tillhört de bättre tränade lagen i division fyra kan vi anstränga oss lite till. Fyra träningspass i veckan kan bli fem…
Vi har en spännande säsong framför oss, då gissningsvis större publik letar sig till Enavallen. Publiktillströmningen borde ju avspeglas i lagets framgångar.
ESK
Era Super-Killar
Är namnet för dagen

/Olles Hörna


Framöver kommer ni att kunna läsa återkommande krönikor från meriterade Olle Forsberg.


Olle Forsberg har varit knuten till media sedan 50-talet, bl a Barometern, Kalmar, Norrbottens-Kuriren, Luleå och Enköpings-Posten på 70-talet. Var chefredaktör inom facklig press knuten till försvaret fram till 2004. Mer behövs väl inte. -Visserligen är jag gammal, men ESK är äldre. 

Posten senast uppdaterad 27 okt 2015 kl. 19:15

51