Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1080
dc049c511470901b5fd37e3b2f0c333e
Tillbaka (UPD: 2018-04-06 16:31:00)

Olles hörna #23

-Hooost, hooost.
Vi återger ett citat från ESK:s energiske tränare Martin Andersson.
-Hoooost.
-Äh, det är nog inget allvarligt, men jag är lite rostig i halsen för närvarande.

Men Martin tror att hoost, kan vända till boost för både sig själv och laget.
ESK-arna har haft lite oflyt med hälsoprovningar av olika slag, men Martin träknar med att det snart vänder och då, ja då infinner sig efterlängtad boost, alltså den uppåtskjuts ESK hade behövt ända igenom kvalet säsongen vi har bakom oss..

-Tror du att era nyförvärv kan tillföra lite mer optimistiska tongångar i laget?
-Ja, eftersom vi så här i inledningen haft lite problem med förkylningar, krånglande ljumskar och andra hälsoproblem, är jag övertygad om att vår boost kommer när merparten återhämtat sig.

Vi är ju snart inne i seriestarten. Förra säsongen blev nästan perfekt för ESK-arna, Det blev egentligen bara kvalstrulet som blev en käpp i hjulet för att nå upp till division två. Alla fansen är säkert nyfikna på vad nyförvärven Jonathan Böckert, 22, och Hugo Östlund-Rödlund, 17, kan tillföra laget. Jonathan kommer från Skiljebo SK och Hugo från IFK Västerås.

Bägge har uttalat sin respekt över ESK som de ser som en mycket seriös och professionellt satsande klubb. Den inställningen kan säkert smitta av sig om nu någon av de "gamla" ESK-arna skulle vara lite skeptiska eftersom träningsupptakten inför seriestarten haltat lite p g a skador och färre medverkande på träningarna.

Men som sagt, Martin tror på en förestående boost. Lite grann saknar han en hjälptränare, som han förlorade föregående säsong, men Martin är inte den som gnäller. Hittills har han varit framgångsrik med att peppa sin vanligen pigga unga trupp. Och den effekten tror vi på i år också. En annan framgångsfaktor borde vara att laget både mognat mer och skaffat sig större erfarenheter.

Det får vi säkert se mer av innevarande säsong.
Tror vi i
Olles hörna

Posten senast uppdaterad 6 apr 2018 kl. 16:31

51