Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
415
15fb36767cd1e7c4cc61d4e12e61be89
Tillbaka

Resultat ESK-Kvarnsvedens IK 2-1

ESK ställde upp med följande laguppställning:

Markus
Philip Z-Simba-Robert-Wikman
Fries-Tom-Ferreira-Emeh
Jimmy-Joel

ESK startar raskt och redan efter 6 minuter stöter Jimmy Kristiansson in 1-0 målet, ESK fortsätter att trycka på och inte helt oväntat kommer 2-0 målet i 16:e matchminuten. Efter drygt 25 minuters spel mattas ESKs tryck av något och Kvarnsvedens Per Fyhr reducerar, 2-1. Strax innan avblåsningen för halvlek så drar Ferreira på sig sitt andra gula kort för dagen och blir därmed utvisad, ESK tvingas alltså att spela med en man mindre i andra halvlek.

Till andra halvlek byts Jimmy Kristiansson ut och in kommer Emil Strok, Kvarnsveden får inte helt oväntat mer att säga till om och man har också några halvchanser. I 54:e minuten byts Fries ut och in kommer Tuhkanen, ESK trummar på och jagar boll men med en man mindre så blir ytorna för Kvarnsveden lite större. I 77:e matchminuten får ESK en indirekt frispark i Kvarnsvedens straffområde, Kvarnsveden ställer upp med en köttmur på mållinjen men skottet går på en motspelare och ut. I 82:a matchminuten byts Mattias Kjellman in och ut går Emeh. De sista matchminuterna var nervösa, Kvarnsveden får en hörna som blir resultatlös och domaren blåser av efter 95 minuter. -Spelarna gjorde åter ett mycket starkt jobb därute kommenterar Siggi efter matchen.

Bilder från matchen mellan ESK och Kvarnsvedens IK finns nu på ESKs Facebooksida: http://www.facebook.com/EnkopingsSKFotboll

Nästa match är söndagen den 1 maj kl 14:00 då ESK möter Sollentuna United FF på Sollentunavallen i Sollentuna.

Posten senast uppdaterad 17 jan 2012 kl. 12:03

51