Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
450
5655f8a96fdd4ac7bb95caf41890a205
Tillbaka

Resultat Syrianska-ESK 1-0

2011-03-26
Första halvlek spelade ESK 4-5-1, Strok, Foppa, Bodin och Robert utgjorde backlinjen, centralt på mittfältet hade vi Tom och Emeh och som yttermittfältare hade vi Tuhkanen och Fries, Alexander hade en lite mer offensiv mittfältsroll. Joel spelade ensam på t

Första halvlek böljade spelet fram och tillbaka med fördel för Syrianska, i 15:e matchminuten får Syrianska en hörna där Foppa och en motståndare skallar ihop och blir liggande en stund, Foppa fick troligen en hjärnskakning så han tvingades kliva av planen och in kom Wikman som ersättare. I 16:e minuten gör Syrianska matchens enda mål efter en snabb omställning. I 42:a matchminuten får ESK en hörna där Joel och målvakten slår ihop och Joel blir liggande med smärtor i foten, ännu oklart hur pass allvarlig skadan är. Mattias ersätter Joel på offensiv plats.

I andra halvlek spelar ESK 4-4-2 och får ett mycket högre tryck på Syrianska, Pierre kommer in och ersätter Tuhkanen, Jimmy ersätter Alexander och Bodin får utgå till förmån för Simba. ESK trummar på och vi på sittplats bara inväntade att kvitteringen skulle komma. I 60:e matchminuten byts Fries ut mot Alexander Alan och några minuter senare är det Robert som får kliva av och Lenell kommer in på backplatsen.

Trots ESKs press i andra halvlek så slutar matchen 1-0 till Syrianska.

Posten senast uppdaterad 2 mar 2012 kl. 14:41

51