Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
926
8a14fcc71a1960d8d47d47c7576e7903
Tillbaka (UPD: 2015-06-08 09:22:55)

Segertåget fortsätter!

ESK spelade en bortamatch mot Gimo vilka man besegrade med 1-4, Jocke Reutfors blev tvåmålsskytt och Mohammed Ibrahim gjorde ett. Gimo gjorde två mål, varav ett i sitt eget...

Truppen:
Gurra, Pontus Lundén, Mattiass Forsgren, Jocke Pettersson, Mathias Piispanen, Adrian Alan, Ayoub Bashir Omar, Mohammed Ibrahim, Bruno Dal Monte, Andreas Berglund, Jocke Pettersson.
Supp: Simon Olsson, Lukas Nyman och Andreas Tosse Andersson som kom in sista.

Efter en olycklig kollision utanför straffområdet fick Gimo en frispark som elegant placerades i krysset av hemmalaget. Detta efter endast 5 minuter. Men det påverkade inte gästerna som trummade på och skapade ett flertal chanser. Jocke Reutfors kvitterade i den 24:e efter ett fint samspel på högerkanten. Målvakten var på den men den seglade in i mål. Bruno och Mohammed heta som vanligt. Kreativa i offensiven och ettriga i defensiven.

Fem minuter in i andra gav det resultat. Fint väggspel och en lite chip in på yta så kunde Mohammed Ibrahim dunka in 1-2 i straffområdets högra del. En minut senare en repris på föregående men denna gång rusade målvakten ut men förgäves. Jocke Reutfors rundade keepern och rullade in 1-3. Nu dominerar ESK helt. Många mer eller mindre vassa målchanser radas upp. På en av dessa rensade en Gimoförsvarare undan bollen i den 70:e med en klockren vristspark otagbart i mål. 1-4 blev slutresultatet.

ESK är nu ett komplett och moget lag. Defensiven behärskat tät. Mittfältet jobbar stenhårt och bäddar för anfallsvågor. Längst fram finns flera avslutare med klinisk effektivitet. Svårt att se vilket lag som skall kunna hindra ESK från att avancera till trean i höst.

IF VP Uppsala tappade poäng mot Bälinge vilket innebär att ESK närmar sig serieledarna.

Bilder från matchen finns på ESKs Facebooksida.


På torsdag väntar en hemmamatch och det mot Rimbo IF, matchstart 19:00.

Posten senast uppdaterad 8 jun 2015 kl. 09:22

51