Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1017
738c7a168da225168f3e006e2371aed8
Tillbaka (UPD: 2016-10-14 14:33:14)

Ska ESK få FC Stockholm på fall?

Kvalet består av två delar där ESK först möter FC Stockholm i ett dubbelmöte. Vinnaren där kommer att få spela mot det 12:e placerade laget i division 2 Södra Svealand i ett dubbelmöte. Vinnaren där spelar i division 2 nästa säsong!

Som ni känner till så spelade ESK förra lördagen sin första match mot FC Stockholm, en match som slutade 0-0. Det innebär inför i morgon att...

...gör ESK ett mål så måste FC Stockholm göra två för att gå vidare i kvalet, detta då mål på bortaplan räknas dubbelt. Har inte avgörande skett efter ordinarie speltid så förlängs matchen med 2 x 15 minuter. Mål på bortaplan räknas inte dubbelt i förlängningen. Om inget eller lika antal mål gjorts i förlängningen avgörs matchen genom straffsparkstävling enligt spelreglerna.

Vinnaren efter morgondagens match kommer sedan att få spela mot det 12:e placerade laget i division 2 Södra Svealand i ett dubbelmöte. I dagsläget står det mellan Södertälje FK, Smedby AIS och IF Sylvia, även här i ett dubbelmöte. Detta kval spelas mellan den 22-30 oktober. Vinnaren i detta möte får spela i division 2 nästa säsong!


Att ESK är hungriga på revansch i morgon är det inget snack om, man stod upp riktigt bra i lördags mot de rutinerade spelarna i FC Sthlm och var bara en stolpträff från vinst. Till morgondagens match är även Patrik Lundemo tillbaka som var avstängd i förra matchen, ett tung offensiv är att vänta!

Posten senast uppdaterad 14 okt 2016 kl. 14:33

51