Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
638
9cf1a14b5da40cd43e2e874bfb3f24e3
Tillbaka (UPD: 2012-07-26 14:36:58)

Sommarbrev

Inför hösten 2012

Så är då sommaruppehållet till ända och träningen startar i morgon fredag. Efter att ha haft en tung vår med mycket stolpe ut och skador men ändå varit med i matcherna så ser vi framåt med stor glöd att kunna avancera i tabellen - målet är att vi skall vara kvar i div 1.

Förhoppningen ligger nu att vi kan få tillbaka flera av våra nyckelspelare som tidigare varit skadade och då tänker jag närmast på Kerim Mrabti, Heradi Simba och Ernesto Ferreira.

Spelare som lämnar truppen är sedan tidigare Tom Nodén, Philip Zamayeri och nu även Mtaka Simba och Jordan Seabrook vilka vi härmed tackar för sitt deltagande i ESK.

Vi vill samtidigt ge ett stort tack till alla våra supportrar som är med och stödjer vår verksamhet och för vilka vi under hösten kan bjuda upp till ett bra och spännade spel.

Nya spelare i ESK under hösten 2012

Ständiga erbjudande nås vi av utifrån då det är ett övergångsfönster som är öppet under augusti månad. Även vi har lyssnat och varit aktiva vilket kan leda till att vi förhoppningsvis kan leverera besked i denna fråga under morgondagen tillsammans med övriga spelare.  

ESKs organisation

Stefan Holm förstärker nu ESK Fotbolls organisation på Marknadssidan och blir Evenemangsansvarig. Stefan kommer dessutom att verka inom vår administration och inom säljaktiviteter.

Välkomna till en spännande höst!
 
Hälsn/Torgny

Posten senast uppdaterad 26 jul 2012 kl. 14:36

51