Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1062
fa35bf6353dc4b85afc68fb92ecbcb47
Tillbaka (UPD: 2017-09-03 09:41:08)

Storvinst mot Enebyberg!

Laget:
Gustaf Persson
Pontus Lundén(79)
Martin Lönneberg 
Jonatan Åhlin    
Patrick Lundemo   
Alexander Persson Njie   
Mohammad Ibrahim
Tosse Larsson 
Willy Wickman 
Carl Söderberg  
Joakim Pettersson 

Byten:
Gabriel Westergren(79) 


ESK tog kommandot från start och redan i andra matchminuten fixar Lundemo en hörna där en ESK spelare når högst men avslutet går i stolpen, returen tar Calle hand om och 1-0. Några minuter senare kommer Lundemo fri med målvakten men hans avslut går rakt på målvakten. I samma minut har man även ett avslut i ribban. Efter 19 minuter har Enebyberg sitt första avslut mot ESKs mål, ett distansskott som kunnat ställa till det då bollen styrdes via ett ben men Gurra tog hand om den säkert. ESK replikerade snabbt, Mohammed hade ett avslut som gick rakt på målvakten men som lämnar retur, returen går via ribban och ut. Tre minuter senare är det dags igen, skott från Lundemo, stolpe ut... I 33:e får Åhlin en smörpassning från Lundemo som får öppet mål och 2-0 är ett faktum. Alex hinner med att sätta 3-0 för ESK innan paus på en frispark.

Ca 5 minuter in i andra så har Willy ett avslut strax utanför mål. I 56:e utökar Lundemo ledningen efter att ha fått en smörpassning och sedan rundat målvakten, 4-0. ESK dominerar spelet totalt och i 71:a gör man också 5-0, Mohammed hittar Åhlin med en fin genomskärare. Några minuter senare skjuter Willy mot mål och det är sånär att Åhlin får på en fot på bollen framför öppet mål. Lundemo hinner med ytterligare ett stolpskott. I 79:e byts Lundén ut och in kommer Gabbe Westergren. I 81:a sätter Åhlin 6-0. Några minuter senare kommer även sjuan, Gabbe assisterar Alex. Och i 90:e matchminuten fastställer Lundemo slutresultatet efter att ha rundat målvakten, 8-0.

Det är en väldigt spännande avslutning av serien där plusmål kan avgöra seriesegern. Endast fyra omgångar kvar. Tabellettan Täby vann i fredags stort mot VIK, med 7-1. ESK och Täby har lika många poäng men Täby har bättre målskillnad. I och med ESKs vinst mot Enebyberg så knappar ESK in på Täby som nu har har två mer gjorda mål än ESK men en mer insläppt.


Placering  Lag GM-IM  Differens  Poäng
1  Täby FK 50-20 30 39
2  ESK 48-19 29 39
3  Vaksala SK 28-21 7 31
4  Märsta IK 28-26 2 30


Täbys kvarvarande matcher:
Enebybergs IF-Täby FK
Täby FK-Vaksala SK
Riala GoIF-Täby FK
Täby FK-IFK Österåker FK

ESKs kvarvarande matcher:
Vaksala SK-ESK
ESK-Riala GoIF
IFK Österåker FK-ESK
ESK-Heby AIF


Bilder från gårdagens match finns att se på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 3 sep 2017 kl. 09:41

51