Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
511
b35a065eb36008a11ff44cbfec464b6a
Tillbakaadidas miCoach SpeedCell, 19 mars (UPD: 2012-02-15 12:18:07)

adidas miCoach SpeedCell, 19 mars

Testa adidas micoach speedcell

Vad: Testevents av F-50 micoach i samband med träning.
När: 19 mars kl 17:00-19:15.
Var: Teknikcenter, Enavallen.
Varför: Informera målgruppen (13-25 år, klubbspelare) om adidas micoach speedcell och alla dess möjligheter och fördelar.

Vad kommer att ske?

Under nästan två månader exponeras stora delar utav Sverige för adidas micoach speedcell i både en teoretisk och praktisk miljö. adidas eventteam kommer att börja i de södra delarna av Sverige för att sedan arbeta sig uppåt i landet. Besökaren kan prova micoach i dess rätta miljö dvs. i träning/match tillsammans med utvalda fotbollsklubbar. Genom detta hoppas vi kunna vinna en djupare och bättre förståelse för adidas micoach speedcell´s produktfördelar, vem är snabbast på plan. Det kommer dessutom ges en möjlighet till att vinna ett par F50 micoach, ”bevisa din snabbhet”, en tävling där den som är snabbast för dagen vinner ett par F50 skor.
 Turnébilen BMW X5 som kommer att vara stripad som F-50 skon, orange/gul    

Vad är micoach speedcell?

Micoach speedcell är ett tekniskt hjälpmedel som mäter rörelser i 360 grader. På så vis kan du enkelt se statistik på hur långt du har sprungit, hur aktiv du har varit och hur effektivt ditt träningspass var. Micoach speedcell är ett verktyg som lanseras nu i samband med fotbollen men fungerar såklart till andra idrotter. F-50 serien är flaggskeppet för micoach men även andra fotbollsskor som adipure är kompatibla produkter.

Hur fungerar micoach speedcell?

Efter att man har registrerat sig på www.micoach.com och skapat sig en egen profil, placerar du det medföljande chippet i din sko. All aktivitet registreras sedan på chippet och du kan sedan se dina resultat antingen på din Iphone och/eller på din PC/Mac. I micoach-applikationen på din Iphone kan du dessutom se din avatar (en slags människogestaltning) som växer sig starkare och snabbare beroende på hur väl du sköter din träning. En avatar som du sedan kan använda i det fotbollsspel som finns i applikationen. Du har också möjlighet att lägga upp dina resultat på Facebook/Twitter där du då kan jämföra dina resultat med andra användare.


För mer information om när adidas eventteam kommer till dig, kontakta din klubb, vi hoppas att du kommer förbi och visar hur snabb du är!

Väl mött
Petter Holmberg, projektledare micoach fotbollsturné
adidas-Group

Posten senast uppdaterad 15 feb 2012 kl. 12:18

51