Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
751
dbd4a495b087a52658ba652d62b3b1b6
TillbakaBild från hösten 2011, Kvarnsveden-ESK (UPD: 2013-04-26 10:03:22)

Bild från hösten 2011, Kvarnsveden-ESK

Tre i rad?

I morgon möts ESK och nyuppflyttade Kvarnsvedens IK från Borlänge. Kvarnsveden som förra året vann Division 3 Södra Norrland med 1 poängs marginal före Hille IF, 80 gjorda mål och bara 24 insläppta gav en uppflyttningsplats. Trion Pontus Hindrikes, Per Fyhr och Simon Stenberg stod för inte mindre än 53 av de 80 målen. Denna trio finns kvar i årets trupp men är ännu mållösa.

Till denna säsong har Kvarnsveden värvat den rutinerade mittbacken Mikael Eklund med meriter från Allsvenskan (Kalmar FF) och Superettan med IK Brage och Assyriska.

Under försäsongen har Kvarnsvedens trupp kantats av skador och sjukdomar vilket naturligtvis påverkat prestationerna under träningsmatcherna men i årets genrep slog man division 1 laget Dalkurd med 3-0, ett Dalkurd som dessförinnan haft åtta raka träningsmatcher utan förlust. I seriespelet har det däremot startat knackigare för Kvarnsveden, ännu inga poäng. Mot Karlbergs BK förlorade man med 1-0 och fick dessutom nyförvärvet Mikael Eklund utvisad, strax efter utvisningen säkrade Karlberg 3 poäng genom att göra 1-0. Nu senast förlorade man mot GUSK med 0-1, man hade en chans att kvittera i slutet på matchen men Garcia i GUSKs mål gjorde en riktigt fin räddning. Sett över hela matchen så var Kvarnsveden allt för omständiga och uddlösa framåt och gör man inga mål då är det svårt att vinna matcher.

Två förluster på två matcher säger inte så mycket, kanske inte heller två mållösa matcher så ESK får inte ta något för givet men man har samtliga spelare tillgängliga för spel så ESK kan ställa upp med starkaste möjliga trupp.

Match: ESK-Kvarnsvedens IK, lördagen den 27 april kl 14:00, Korsängens konstgräs.

Posten senast uppdaterad 26 apr 2013 kl. 10:03

51