Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
924
fef20092560d1be8c678dfea50d3175a
TillbakaPatrik Lundemo, 2-målsskytt (UPD: 2015-05-30 17:02:35)

Patrik Lundemo, 2-målsskytt

Tredje raka!

ESKs ställde upp med följande lag:
Gustaf Persson, Pontus Lundén, Andreas Larsson, Joakim Reutfors, Adrian Berglund, Mathias Piispanen, Ayub Bashir Omar, Mathias Forsström, Mohammad Ibrahim, Martin Andersson, Patrik Lundemo, Max Wennerberg och Martin Jansson. 

ESK åkte till den på pappret svåra bortamatchen mot Riala som ligger tvåa i serien, ett Riala som inte förlorat en match än i årets serie. ESKs förutsättningar var tuffa speciellt då både Bruno och Johannes är skadade, ett par spelare är sjuka samt att flera av killarna var på skolbal då de går ut gymnasiet. Martin Andersson gick in i truppen likaså Max Wennerberg och Martin Jansson(båda födda -99). 

Tidigt i matchen fick Riala ett ledningsmål då ESK gör en misslyckad rensning, men ESK är det bättre laget så när första halvlek är spelad så har man både kvitterat och tagit ledningen och går in i halvtidsvilan med en 1-2 ledning. I andra halvlek utökar ESK sin ledning med ytterligare två mål och matchen slutar med klara 1-4 till ESK. 

ESK har greppet om matchen från början till slut och det är ingen tvekan om vilket som är det bättre laget. I slutet av matchen får Max Wennerberg och Martin Jansson(båda födda -99) göra debut i A-lagsammanhang.

Idag har vi tyvärr inga bilder från matchen men besök gärna vår Facebooksida.

På onsdag gästar IK Fyris ESK på Enavallen, matchstart 19:00. Välkomna!

Posten senast uppdaterad 30 maj 2015 kl. 17:02

51