Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
977
429c5f7f8a85b4b92b82b585dbadf513
Tillbaka (UPD: 2016-04-09 18:33:04)

Vinst i genrepet!

Efter en stark andra halvlek segrade ESK på bortaplan över Heby AIF, men under stora delar av de första 45 minuterna var det Heby som med rutin, tyngd och högre bolltempo höll i taktpinnen. Men trots att Heby var starkare och kom i ett antal farligheter så redde ESK ut det, man hade även halvlekens giftigaste målchans genom Adrian Alan som hade ett stenhårt skott i kryssribban.  

Men i andra halvlek kom det ut ett helt annat ESK på planen. Med betydligt högre bolltempo och press med varvade vackra spelkombinationer så var halvleken bara 10 minuter ung innan Patrik Lundemo serverade Bruno Dal Monte en passning och det är 0-1 till ESK. Två minuter senare var det dags igen, denna gången är det Alexander Persson-Njie som satte ett hårt volleyskott från ca 20 meter, 0-2. Heby har nu en starkare period då man trycker på och skapar oreda framför ESKs mål, och man har även en bra chans att reducera på ett hårt distansskott men det går i ribban och ut. I 64:e matchminuten utökar ESK sin ledning genom Jonatan Åhlin, detta på en snabb omställning assisterad av Patrik Lundemo som hittar en yta mellan backarna, 0-3. Med ca 10 minuter kvar av matchen får Heby ytterligare en chans till reducering via en frispark men skottet går i stolpen och ut. I 86:e matchminuten kommer ESK i ett anfall där Bruno skjuter i stolpen, men returen gå ut till Adrian Alan som bara har att raka in bollen i öppet mål, 0-4. Tre minuter senare sätter Adrian sitt andra mål för dagen, ett skott som smiter efter marken och intill målvaktens högra stolpe, 0-5.

Bilder från matchen finns nu att se på ESKs Facebooksida.


Nästa lördag börjar serien för ESK, omgång 1 av Division 3 Östra Svealand. ESK möter då Juventus IF på Råby IP 3, matchstart 12:00.  

Posten senast uppdaterad 9 apr 2016 kl. 18:33

51